دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
رهاسازی زباله در طبیعت نه تنها سبب زشت شدن محیط زیست می شود بلکه ممکن است باعث مرگ جانوران به ویژه آبزیان و پرندگان شود.

به  گزارش آوای خزر، در هر روزی از سال انسان ها سبب شده اند که گاهی اوقات با ریختن زباله و رهاسازی پسماندها زیبایی طبیعت از بین برود، زمان تجزیه زباله رها شده توسط انسان در طبیعت بسته به نوع زباله می‌تواند بیش از هزار سال طول بکشد. شیشه ۴ هزار سال، پلاستیک ۱۰۰ تا یک هزار سال، پوست میوه شش ماه و آدامس ۵ سال برای بازگشت به طبیعت زمان نیاز دارند.

بیشترین فشار و آسیب از سوی انسان را تخریب منابع طبیعی و سودجویی به محیط زیست و طبیعت وارد می‌شود، رها کردن زباله در طبیعت، روشن کردن آتش، چیدن گل ها، رهاسازی سبزه و ماهی سفره عید در رودخانه‌های شهر، شکستن شاخه‌های درخت و ... از جمله آسیب‌هایی است که افراد به طبیعت می زنند.

رهاسازی زباله در طبیعت نه تنها سبب زشت شدن محیط زیست می شود بلکه ممکن است سایر حیوانات به ویژه جانوران آبزی از این زباله ها تغذیه کنند و این امر در نهایت باعث مرگ جانوران به ویژه آبزیان و پرندگان می شود.

سارا نصیری راد کارشناس محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این موضوع اظهار کرد: باید در طبیعت در کنار یکدیگر از زییایی آن لذت ببریم و مهربانی و محبت کودکان و نوجوانان، به طبیعت و محیط زیست، به فزرندانمان بیاموزیم که رهاسازی هر یک کیسه پلاستیک چه آسیب‌هایی می‌تواند به محیط زیست بزند.

او با اشاره به اینکه هر فردی در قبال محیط زیست مسئول است، بیان کرد: بهتر است افراد وقتی می‌خواهند به طبیعت بروند از به همراه داشتن ابزاری، چون تبر، اره، کلنگ که می‌تواند به محیط زیست آسیب بزند خودداری کنند.

این کارشناس محیط زیست گفت: رفتار همه ما نسبت به محیط زیست باید متعهدانه و مسئولانه و با احترام باشد و همگی باید خود را مسئول رعایت و حفظ محیط زیست بدانیم.

نصیری تصریح کرد: توصیه می‌شود شهروندان زباله‌های خود را در طبیعت جمع آوری و در نهایت در سطل زباله رها کنند.

او تشریح کرد: ما باید با تولید کمتر زباله و تفکیک آن و جلوگیری از رهاسازی در طبیعت و از طرفی با تسهیل کردن کار بازیافت، به بازگشت آن در چرخه تولید کمک کنیم.


بیشتر بخوانید

  •  ویروس کرونا مهمان ناخوانده روز طبیعت

ایران یکی از ۱۰ کشور اول مصرف کننده پلاستیک در دنیا است. بر اساس آمار موجود، میزان پلاستیک تولیدی در ایران بیش از ۱۷ هزار تن در سال تخمین زده شده که این رقم معادل حدود ۵۰ تن در روز است. جالب بدانید که رهاسازی هر یک عدد بطری آب معدنی ۷ سال طول می کشد تا تجزیه شود و حتی ممکن است هر گز تجزیه نشود؛ بنابراین نیاز است تا برای داشتن طبیعت و محیط زیست زیباتر اصول شهروندی را رعایت و از ریختن زباله در جنگل، کوه، فضای سبز و فضاهای شهری خودداری کنیم./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

برچسب ها: محیط زیست ، روز طبیعت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار