دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
دانشمندان ایرانی بعد از سال‌ها تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی با تغییر بر روی بذر هویج، بذری ایرانی تولید کردند که این محصول علاوه بر مقاوم بودن، تولید محصول را در هر هکتار به دو برابر افزایش می‌دهد.
به گزارش آوای خزر، پژوهشگران و دانشمندان ایرانی با تغییر بر روی بذر هویج، بذری ایرانی تولید کردند که این محصول علاوه بر مقاوم بودن، تولید محصول را در هر هکتار به دو برابر افزایش می‌دهد و این بذر همه مراحل دریافت گواهی و استانداردها را دریافت کرده است.

بذری که امروز تولید شده کاملاً طبق ضوابط و استانداردهای ملی تولید شده است و تمام شرایط و ویژگی‌های بذر لیبردار، ائم از خلوص ژنتیکی سلامت بذر، درصد جوانه‌زنی و خلوص فیزیکی بذر را شامل می‌شود؛ تولید بذر هویج روی پایه‌های خارجی، حاصل چهار سال تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی است و این بذر ایرانی، یک سوم مشابه بذرهای مشابه خارجی قیمت‌گذاری شده است.

"انصاری" پژوهشگر حوزه کشاورزی درباره بذر ایرانی هویج اظهار کرد:‌ این بذر ایرانی در مناطق مختلف کشور و استان‌های مختلف مورد تست قرار گرفته است ضمن اینکه بذرها از لحاظ ریشه‌دهی، بذرهای مطلوب و باکیفیتی هستند و می‌توانند با بذرهای خارجی مشابه رقابت کنند.

نخستین تولیدکننده هویج از بذر ایرانی گفت:‌ اصلاً‌ فکر نمی‌کردیم بذر ایرانی نسبت به بذرهای خارجی این کیفیت و این تناژ را داشته باشند و تناژ امسال ما بین 100 تا 120 تن است در حالی که سال‌های قبل بین 60 تا 70 تن بوده است.

دانش‌ فنی محققان ایرانی، امکان تولید سایر بذرها را نیز فراهم کرده است که البته به شرط حمایت‌های بیشتر، این امر امکان‌پذیر است؛ یک تولیدکننده دیگر در همین زمینه می‌گوید که در صورت حمایت سازمان‌ها و مسئولان می‌توانیم علاوه بر بذر هویج، تولید بذر پیاز، گشنیز، ریحان و سبزی‌های دیگر را در دستور کار قرار بدهیم که در این صورت، این گل‌ها می‌توانند آغاز فصلی جدید در خودکفایی و پایداری کشاورزی باشند.

فعالیت 6000 شرکت دانش‌بنیان در توسعه اقتصادی و فناوری کشور
موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی در تولید محصولات اندازه‌گیری هوشمند مبتنی بر "اینترنت اشیا"

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار