دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۷۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران افتتاح شد
با حضور جمعی از پژوهشگران و چهره های فرهنگی و دانشگاهی نخستین نشست خانه دانش و پژو هش حوزه هنری مازندران برگزار شد.

خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران افتتاح شد

به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری مازندران شنبه 8 خرداد 1400 با حضور جمعی از پژوهشگران و چهره های فرهنگی و دانشگاهی، خانه دانش و پژوهش این مرکز رسما افتتاح شد.

گفتنی است این تشکل علمی پژوهشی فرهنگی زیر نظر واحد پژوهش و آموزش حوزه هنری مازندران با رویکرد هم اندیشی در عرصه تولید، نشست های تخصصی و نقد کتاب، برنامه های پژوهش محور، فعالیت های تاریخ شفاهی و رویدادهای مرتبط با واحد پژوهش شکل گرفت.

رییس حوزه هنری مازندران در این نشست ضمن اشاره به اهمیت تحقیق و پژوهش و جایگاه آن در پیشرفت و گسترش فرهنگ گفت: مازندران از دیرباز و در طول تاریخ محل حوادث مهم فکری و فرهنگی بوده و این موجب تکثیر رویدادهایی شده که امروز بیش از هر زمانی نیاز به بازخوانی و بازشناسی دارد.

خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران افتتاح شد

مهدی معصومی گرجی با تاکید بر باورهای راستین مردم دیار علویان افزود: زیست بوم استان با تمام ظرفیت های اجتماعی و تاریخی آن بستر خوبی برای کارهای پژوهشی است و از موضوعات مذهبی اجتماعی و آیینی گرفته تا تاریخ انقلاب و دفاع مقدس (به عنوان مثال با ظرفیت بالای لشکر خط شکن 25 کربلای مازندران، شهدا و ایثارگران استان و...)، با همت اعضای فرهیخته خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران انشا الله شاهد کارهای فاخری خواهیم بود.

این مقام مسئول توجه به نیازهای جامعه را یک اصل دانست و گفت: شکل گیری خانه دانش و پژوهش با هدف پشتیبانی فکری این مرکز می باشد و انتظار می رود این تشکل بر مبنای نیاز ها و ضرورت های جامعه عمل کرده، خلاق و پیشنهاد دهنده باشد؛ چراکه عرصه تحقیق ما را با گنجینه های پیرامونی آشنا ساخته و نتیجه حاصله قطعا اثر گذار خواهد بود.

خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران افتتاح شد

همچنین در ادامه این نشست « زین العابدین درگاهی » دکتری زبان و ادبیات فارسی(مدرس دانشگاه و محقق فرهنگ و ادب مازندران) « علی اکبر عنایتی» دکتری تاریخ ایران بعد از اسلام ( پژوهشگر حوزه تاریخ و فرهنگ مازندران) «علی اصغر کلانتر» دکتری تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر(عضو هیات علمی دانشگاه مازندران) « محمد صالح ذاکری» دکتری زبان شناسی( مدرس دانشگاه ومحقق حوزه زبان شناسی و زبان و گویش بومی) «محمدرضا نشایی مقدم» دکتری زبان و ادبیات فارسی و نمایش نامه نویسی (مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ) « علی رستم نژاد » دکتری تاریخ محلی ( مدرس دانشگاه مازندران و محقق تاریخ محلی و تاریخ شفاهی) «سید حسین ولیپور» دکتری علوم سیاسی ( محقق حوزه تاریخ شفاهی) « محبوبه مقیم نژاد» دکتری فلسفه هنر( مدرس دانشگاه و محقق هنر مازندران) و « عظمت السادات گرامیان» دکتری حکمت هنر اسلامی ( مدرس دانشگاه و محقق هنر مازندران)به عنوان اعضای خانه دانش و پژوهش حوزه هنری مازندران حکم خود را از مهدی معصومی گرجی دریافت کردند.

شایان ذکر است که در پایان نخستین جلسه خانه دانش و پژو هش حوزه هنری مازندران مقرر شد که ضمن تشکیل گروه مجازی جهت ارتباط مداوم، در نشست های ماهانه این کارگروه، برنامه و اهداف آن دنبال شود.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها