دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۶۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
دوران بارداری به دلیل آسیب پذیر بودن جنین و نیاز بیشتر مادر باردار به مواد مغذی، اهمیت بسیار زیادی دارد و با نگرانی‌های خاص از جمله مصرف مواد غذایی مناسب برای مادر و جنین همراه است. یکی از نگرانی‌های مادران باردای در مورد مصرف عسل در دوران بارداری و تاثیر آن بر جنین است.

به گزارش آوای خزر، مراقبت‌های دوران بارداری به دلیل آسیب پذیر بودن جنین، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید‌ها و نباید‌های زیادی دارد. توصیه میشود زنان بارداری از رژیم غذایی سالم پیروی کنند و با مصرف مواد خوراکی مغذی به سلامت خود و رشد جنین کمک کنند. یکی از سوالات پرتکرار خانواده‌ها در مورد بارداری و مصرف عسل در این دوران است.

 

شاید شنیده باشید که وجود نوعی باکتری در عسل خام میتواند باعث بوتولیسم در نوزاد شود که یک بیماری نادر، ولی کشنده است. روده‌های نوزادان به اندازه کافی رشد نکرده اند تا بتوانند این باکتری را از بین ببرند، ولی دستگاه گوارش یک فرد بزرگسال به راحتی این باکتری را از بین میبرد بنابراین در معرض خطر بوتولیسم عسل نیست حتی در دوران بارداری.

 

یکی از مغذی‌ترین و سالم‌ترین مواد خوراکی که میتوان در دوران بارداری استفاده کرد عسل خام و ارگانیک است. خوردن عسل در بارداری مجاز است. به شرط این که زیاده روی نکنید. مقدار مجاز خوردن عسل در بارداری، روزانه ۲ – ۳ قاشق غذاخوری است.

بهترین روش خوردن عسل در بارداری نوشیدن یک لیوان شیر داغ به همراه یک قاشق مرباخوری عسل خام قبل از خواب است. این معجون به شما کمک میکند که خواب آرامی داشته باشید.

فواید و مضرات خوردن عسل در بارداری

فواید خوردن عسل در بارداری

خوردن عسل در بارداری مجاز است. عسل خام یک ماده مغذی و شفا بخش است که برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از عفونت‌ها و بیماری‌ها لازم است و سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با عوامل بیماری زا تقویت میکند.

 

دوران بارداری معمولا با مشکلاتی از جمله تهوع، سوزش سر دل، سرماخوردگی و گرفتگی بینی همراه است که مصرف عسل باعث کمتر شدن مشکلات و بهبود سریعتر زنان باردار میشود.

 

برخی از زنان از وجود سم بوتولونیم در عسل خام و احتمال بروز مسمومیت برای جنین واهمه دارند و از این رو از مصرف خوردن عسل در ماه‌های اول بارداری اجتناب میکنند.

باید بگوییم که احتمال وجود سم بوتولونیم در عسل خام بسیار کم است و اگر عسلی دارید که از قبل مصرف میکرده اید و هیچ گونه مشکلی برایتان ایجاد نکرده است میتوانید با خیال راحت در بارداری از آن استفاده کنید.

 

مهم‌ترین فواید خوردن عسل در دوران بارداری عبارتند از:

کاهش تهوع صبحگاهی: ترکیب عسل و زنجبیل میتواند تهوع صبحگاهی بارداری را درمان کند.

 

بهبود سرماخوردگی: ترکیب ویتامین ث و عسل میتواند برای درمان سریعتر سرماخوردگی و سرفه‌های شدید در بارداری کمک کند. نوشیدن یک فنجان چای و لیمو که با عسل شیرین شده باشد میتواند به درمان گرفتگی بینی و گلو درد کمک کند.

 

میتوانید لیموترش را با پوست حلقه کنید و داخل شیشه بریزید و لایه لایه با عسل مخلوط نمایید و رویش را با عسل بپوشانید و شیشه را در یخچال نگهداری کنید و هر زمان نیاز داشتید یک حلقه از لیموترش عسلی را در یک لیوان چای بیندازید و میل نمایید.

 

تقویت سیستم ایمنی: عسل خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.

فواید و مضرات خوردن عسل در بارداری

عوارض زیاده روی خوردن عسل در دوران بارداری

مصرف بیش از حد عسل در دوران بارداری میتواند منجر به دیابت بارداری شود. در صورتی که تمایل به مصرف عسل روزانه بیش از ۱ قاشق غذاخوری در دوران بارداری دارید حتما باید مصرف سایر شیرینی  جات را کنار بگذارید.

البته زنانی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند باید در زمینه مصرف عسل در بارداری احتیاط بیشتری داشته باشند.


ارتباط سقط جنین بارداری و مصرف عسل

بارداری و مصرف عسل به تنهایی مشکل ساز نیست، ولی پزشکان سنتی در قدیم برای سقط جنین از برخی ترکیبات با عسل استفاده میکرده اند مثلا ترکیب عسل با دانه کنجد در بارداری برای سقط جنین تجویز می شده است.

 

از مصرف عسل همراه با نخود فرنگی اجتناب کنید، چون باعث ایجاد سوء هاضمه می شود.

 

عسل را روی حرارت داغ نکنید، حرارت بالای ۱۰۰ درجه باعث سرطانی شدن عسل میشود و حرارت بالای ۶۰ درجه بسیاری از خواص مفید عسل را از بین میبرد.

عسل را به نوشیدنی داغ اضافه نکنید و صبر کنید نوشیدنی از حرارت بیفتد و به دمای زیر ۶۰ درجه برسد سپس عسل را در آن حل کنید و بنوشید.

فواید و مضرات خوردن عسل در بارداری


مقدار مجاز خوردن عسل در بارداری

در صورتی که هیچ گونه شیرینی دیگری در طول بارداری استفاده نکنید مصرف ۳ – ۵ قاشق غذاخوری عسل در روز بی خطر است و میتواند ۱۸۰ – ۲۰۰ کالری به بدن شما برساند.

کالری مورد نیاز بدن در دوران بارداری حدود ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری در روز است و نکته‌ای که باید حتما رعایت کنید این است که کالری قند‌های ساده برای زن باردار نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد وگرنه احتمال بروز دیابت باردرای بالا میرود./بیتوته

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار