دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۸۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۴
یک مقام مسئول گفت: بر اساس مستندات قیمت نهاده‌های دامی در بازارهای جهانی ۵۰ درصد افزایش یافته اما این امر در تحلیل دلایل افزایش قیمت نهاده‌ها در داخل کشور مغفول مانده است.
دلایل گرانی نهاده‌های دامیبه گزارش آوای خزر،سیدجلال طیباً طیبا، عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بر اساس مستندات، قیمت نهاده‌های دامی در بازارهای جهانی ۵۰ درصد افزایش یافته اما این امر در تحلیل دلایل افزایش قیمت نهاده‌ها در داخل کشور مغفول مانده است. اظهار کرد: موضوعی که همواره در این روزها به آن پرداخته می‌شود عدم تأثیر یارانه پرداختی از طریق ارز ۴۲۰۰ تومانی روی کالاهای نهایی مورد مصرف مردم و نقش واردکنندگان در قیمت کالاهای اساسی است.

وی افزود: نکته مغفول مانده در این فرآیند نقش تغییرات قیمت‌های جهانی نهاده‌ها و افزایش سایر هزینه‌های داخلی در بالا رفتن قیمت کالای نهایی در بازار داخلی است.

طیباً طیبا ادامه داد: بر اساس مستندات موجود؛ نرخ رشد بهای جهانی نهاده‌ها از تیرماه سال ۱۳۹۹ تا تیرماه سال ۱۴۰۰ برای سه گروه نهاده شامل ذرت، جو و کنجاله سویا بالغ بر ۵۰ درصد بوده است.

عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران تصریح کرد: نرخ مصوب فروش داخلی در این فاصله زمانی میانگین کمتر از ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده و این در حالی است که سایر هزینه‌های واردکنندگان از جمله نقل و انتقال ارز خارج از شبکه بانکی، دموراژ ناشی از توقف کشتی‌ها در بنادر، هزینه‌های تأخیر در پرداخت به فروشندگان خارجی و حتی هزینه‌های داخلی ناشی از تخلیه و انبارداری کالا در بنادر افزایش چشمگیری داشته است.

این مسئول صنفی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تمامی هزینه‌های مؤثر در واردات کالا، تعداد قابل توجهی از شرکت‌های واردکننده از چرخه واردات این کالاها خارج شده و مابقی شرکت‌ها با زیان و یا سودهای اندک به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار