دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
مدیرعامل انجمن دیابت مازندران:
12 درصد جمعیت مازندران دیابت دارند
نکا - مدیرعامل انجمن دیابت و بیماری‌های غیرواگیر استان مازندران گفت: 12 درصد جمعیت این استان به دیابت مبتلا هستند و بیشترین جمعیت درگیر نیز 40 به بالا هستند.

"بهروز منصورکوهی" در همایش "سفیران دیابت، یاوران وقف" که در حسینیه ابوالفضل دوگنبدان نکا برگزار شد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: اهداف مختلفی را در این برنامه‌های مشارکتی به اتفاق اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران دنبال می‌کنیم و امیدواریم برگزاری چنین رویدادهای آموزشی در حوزه سلامت بیشتر شود.

وی با اشاره به گستردگی وقف و نامحدود بودن حیطه فعالیت‌های آن، بیان کرد: در زمینه دیابت و سلامت نیز وقف‌هایی را داشته و داریم.

مدیرعامل انجمن دیابت و بیماری‌های غیرواگیر استان مازندران با یادآوری اینکه برنامه‌های زیادی را در حوزه سلامت/دیابت در نکا برگزار کردیم، ادامه داد: اما این اقدام مشارکتی را با اوقاف و امور خیریه استان برای اولین‌بار اجرا کردیم و فکر می‌کنم با تجربه خوبی که در استان‌های دیگر ازجمله در سمنان داشتیم، خروجی خوبی داشته باشد.

12 درصد جمعیت مازندران دیابت دارند

منصورکوهی با اعلام اینکه 12 درصد مردم مازندران مبتلا به دیابت هستند، گفت: موضوع قابل تأمل این است که دیابت یک بیماری خاموش است و درمانی هم برای آن نیست، لذا آنهایی که درگیر دیابت شدند باید بیمایر خود را کنترل کنند.

وی با بیان اینکه بیشتر مردم از بیماری دیابت مطلع نیستند، از نقش اطلاع‌رسانی، و آموزش در بخش پیشگیری گفت و به آنهایی که هنوز نسبت به بیماری خود اطلاعی ندارند خواست تا در اولین فرصت نسبت به چکاپ در این زمینه اقدام کنند.

مدیرعامل انجمن دیابت و بیماری‌های غیرواگیر استان مازندران اظهار داشت: استانداری، اداره‌کل اوقاف و دانشگاه علوم پزشکی مازندران به همراه شبکه‌های بهداشت و درمان در شهرستان‌ها، همکاری خوبی با این انجمن داشتند و رویکرد و تأکید همه آنها نیز پیشگیری و آموزش است.

این مسوول با اشاره به آمار قابل تأمل دیابت در روستاها، از اتخاذ تدابیر و هماهنگی‌هایی برای همکاری دهیاران به عنوان سفریان دیابت جهت کنترل بیمارن دیابتی و پیشگیری از افزایش آمار در روستاها خبرداد و گفت: با جدیت این موضوع را در دست اقدام داریم.

وی هدف از برگزاری همایش‌های مشارکتی با نام "سفیران دیابت، یاوران وقف" را در این دانست که تلاش می‌کنیم تا هیچ شهروندی به علت ناآگاهی دچار مرگ خاموش نشود. دیابت را به خوب و بد و نوع یک و دو تقسیم نکنیم. دیابت در هر نوع خطرناک است.

منصورکوهی در پایان اظهار داشت: جمعیت دیابتی مازندران را نیمی مردان و نیم دیگر را زنان تشکیل می‌دهند. پیشنهاد و توصیه ما این است باتوجه به اینکه بیشترین میزان شیوع در افراد بالای 40 سال است، حتما این افراد هر سه ماه یکبار تست قند خون را تکرار کنند.

انتهای پیام/1001/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار