دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران و فوق تخصص اینترنشنال قلب و عروق گفت بیماران قلبی و عروقی باید کلسیم کمتری را به صورت روزانه دریافت کنند.

به گزارش آوای خزر، مسعود قاسمی در برنامه در انتهای الوند که از شبکه دوم سیما پخش شد اظهار کرد: کلسیم یک فلز است و خیلی فکر می کنند باید پودر باشد اما کلسیم سومین عنصر زمین بعد از آهن و آلومینیوم است و تمام عناصر کره خاکی کلسیم دارند. در صنعت باطری و صابون و سیمان و کاغذ از کلسیم استفاده می شود و در بدن نیز این عنصر اهمیت دارد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران توضیح داد: کلسیم عنصر ارزشمند در ساخت سلول های عضلانی است در سلول های مسیر عصبی نقش ویژه دارد و در آنزیم ها و ساخت پروتئین نقشی اساسی دارد و از منابع تشکیل استخوان است. مواد لبنی و سویا و ماهی سرشار از کلسیم هستند.

قاسمی ادامه داد: مکمل کلسیم ویتامین دی است. مصرف کلسیم یک تا 18 سالگی متوسط 3 گرم در روز است و از 20 تا 50 سالگی 2.5 گرم و در 50 سالگی به بالا 2 گرم است و نباید بیشتر از این حجم مصرف کنیم. ویتامین دی و پاراتورمون باید در بدن وجود داشته باشد که کلسیم دریافتی روی استخوان بنشیند. اگر این دو ماده در بدن کم باشد کلسیم کارکرد خود را از دست می دهد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران تاکید کرد: درباره کلسیم تناقضات پزشکی در مصرف وجود دارد. مقالات زیادی در این باره نوشته شده اما یک مقاله جمع بندی به این نتیجه اشاره می کند که باید در میزان دریافت کلسیم در بیماران قلبی توجه کنیم و این بیماران باید کلسیم کمتری دریافت کنند. این در شرایطی است که بیمار در شرایط ویژه به کلسیم نیازی نداشته باشد. کسانی که دچار تنگی جداره رگ قلب هستند بخصوص باید در مصرف کلسیم دقت کنند. کلسیم یکی از عوامل تشکیل لخته هم هست اما باید یادمان باشد این لخته یک عنصر دفاعی نیز محسوب می شود و وقتی دست می بُرد لخته جلوی خونریزی را می گیرد از اینرو باید در مصرف کلسیم تعادل رعایت شود.

قاسمی یادآور شد: کسانی که دچار بیماری قلبی و عروقی هستند حتما دریافتی کلسیم روزانه را محاسبه کنند و فراتر از میزان 1000میلی گرم مصرف کلسیم نداشته باشند. کسانی که ثابت شده کلسیم در جداره رگ دارند باید توجه بیشتری داشته باشند و کاهش دریافتی کلسیم روزانه را مد نظر قرار دهند.

وی گفت: درباره ویتامین دی به این نتیجه رسیدیم که اقایان 600 واحد ویتامین دی در روز لازم دارند و خانم ها 800 تا 1000 واحد کلسیم بخصوص در دوران شیردهی بانوان نباید کمتر از میزان نرمال باشد اما بعد از دوراه یائسگی به دلیل پوکی استخوان شروع می شود میزان مصرف کلسیم باید بیشتر شود. کلسیم یا باید با منیزیم باشد یا با ویتامین دی که عوارض نداشته باشد.

لازم به ذکر است برنامه تلویزیونی درانتهای الوند شنبه تا چهارشنبه هر هفته به تهیه کنندگی امیرحسین آذر، کارگردانی مسعود مرعشی و با اجرای مجید یحیایی، حامد مهربانی، غزاله کفاش طلب، فرشته علیپور و پدرام ابدان ساعت ۰۷:۰۰ صبح روی آنتن شبکه دوسیما می‌رود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: بیماری قلبی ، کلسیم
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار