دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۵
عضو شورای شهر ساری:
عضو شورای شهر ساری پارک ترافیک کودک را یکی از مصادیق مناسب‌سازی شهر برای کودکان دانست و این مهم را موثرترین و کارآمدترین روش تغییر الگوی رفتارهای کودکان و نوجوانان در برخورد با مسائل ترافیک شهر دانست.
به گزارش آوای خزر از ساری، علی عاشقان امروز در افتتاحیه پارک ترافیکی مرکز مازندران ابتدا با خیرمقدم به مسوولان و تبریک هفته بسیج به بسیجیان که با روحیه جهادی برای عمران و آبادانی کشور تلاش می‌کنند، به ضرورت ایجاد پارک ترافیکی برای کودکان پرداخت.
 
او با بیان اینکه رشد کودک در شهر وابسته به حضور آنها در محیط بیرون از خانه یعنی مهد کودک، مدرسه، محله، خیابان، پارک و فضاهای همگانی شهر است، افزود: نحوه ارتباط کودکان با محیط و ارتقای گستره توانایی آنها بر لزوم توجه به نیازهای‌شان در محیط شهر و مناسب‌سازی فضای شهری، تاکید دارد.
 
عضو شورای شهر ساری با اعلام اینکه پروژه شهر دوستدار کودک برای نخستین‌بار در ساری رقم خورده است، این مهم را در راستای تخصیص حق شهروندی به بچه‌ها و رسیدگی به خواسته‌ها و نیازهای آنها عنوان کرد که به طور عمده ایجاد فرصتی برای کودکان در راستای شکل‌دادن و یا تغییر محیط پیرامون‌شان است.
 
او ادامه داد: در کنار آن، شهر دوستدار کودک در بستر بهبود محیط کالبدی شهر از حیث بهداشت، امنیت محیطی، ایمنی و دسترسی متنوع شکل می‌گیرد.
 
علی عاشقان، پارک ترافیک کودک را یکی از مصادیق مناسب‌سازی شهر برای کودکان دانست و گفت: آموزش ایمنی ترافیک بدون شک یکی از موثرترین و کارآمدترین روش تغییر الگوی رفتارهای کودکان و نوجوانان در برخورد با مسائل ترافیک شهر به‌شمار می‌رود.
 
این عضو شورای شهر، آموزش ترافیک را به‌عنوان رکن اساسی اصلاح فرهنگ ترافیکی شهر عنوان کرد که نقش بارزی در تغییر نگرش و باورهای رفتاری تردد و استفاده از معابر را دارد.
 
او بیان کرد: در پارک ترافیکی کودکان در محیطی کاملاً ایمن به بازی می‌پردازند و ضمن آن با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا می‌شوند.
 
علی عاشقان در پایان سخنان خود از دست‌اندرکاران طراحی و افتتاح پارک ترافیکی کودکان قدردانی کرد و گفت: "برای شهرم ساری، پیشرفت و آبادانی را آرزومندم".
 
انتهای پیام/ 1001/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار