دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
مطالعات نشان می دهد؛
نتایج یک مطالعه جدید دیگر نشان می دهد که "ایورمکتین"، داروی ضد انگلی بحث برانگیز، به درمان کووید۱۹ خفیف تا متوسط کمک نمی کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از وب مِد، محققان گفتند: «یافته‌های مطالعه از استفاده از ایورمکتین برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پشتیبانی نمی‌کند.»

این آزمایش در ۲۰ بیمارستان دولتی و یک مرکز قرنطینه کووید ۱۹ در مالزی بین ۳۱ می تا ۲۵ اکتبر انجام شد.

در این کارآزمایی تصادفی شده روی ۴۹۰ بیمار پرخطر مبتلا به کووید ۱۹ خفیف تا متوسط، درمان با ایورمکتین در طول بیماری اولیه از پیشرفت بیماری به سمت شدید جلوگیری نکرد.

از میان ۲۴۱ بیمار دریافت کننده ایورمکتین، ۵۲ نفر مبتلا به کووید ۱۹ شدید شدند، در حالی که ۴۳ نفر از ۲۴۹ بیمار این دارو را مصرف نکرده بودند.

افراد مورد مطالعه که به طور متوسط ۶۲ سال سن داشتند و ۵۵ درصد آنها زن بودند، به طور تصادفی یک دوره ۵ روزه ایورمکتین به همراه مراقبت استاندارد یا مراقبت استاندارد را به تنهایی دریافت کردند.

فقط بیش از نیمی از شرکت کنندگان (۵۱.۸٪) به طور کامل با دو دوز واکسن کووید ۱۹ واکسینه شده بودند. از بین بیماران واکسینه شده، ۱۷.۷ درصد در گروه ایورمکتین و ۹.۲ درصد در گروه کنترل دچار بیماری شدید شدند.

در حالی که سازمان غذا و دارو آمریکا، ایورمکتین را برای درمان کووید ۱۹ تأیید نکرده است، پزشکان به هر حال به تجویز این داروی ضد انگلی ارزان و در دسترس ادامه می‌دهند. شواهد کمی وجود دارد که این دارو در درمان کووید ۱۹ مؤثر است، اما طرفداران ضد واکسن از آن به عنوان یک جایگزین قابل استفاده استقبال کرده اند.

گزارش‌هایی مبنی بر بستری شدن افراد در بیمارستان پس از مصرف ایورمکتین وجود دارد و سازمان غذا و دارو آمریکا حتی در مورد استفاده از آن هشدار داده است.

به گفته محققان: «اگرچه برخی از مطالعات بالینی اولیه اثربخشی بالقوه ایورمکتین را در درمان و پیشگیری از کووید ۱۹ نشان می‌دهند، اما این مطالعات دارای ضعف‌های روش‌شناختی بودند.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها