دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۴
محققان کانادایی می گویند؛
تحقیقات جدید نشان داده است داشتن تحصیلات عالی و مهارت های زبانی پیشرفته، از تبدیل زوال شناختی خفیف به زوال عقل پیشگیری می کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ساینس دیلی، «سوزان تیاس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واترلو کانادا، می‌گوید: «داشتن ذخیره شناختی بالا بر اساس تحصیلات، نمرات تحصیلی بالا و مهارت‌های نوشتاری زبان، ممکن است پیش‌بینی کند که سال‌ها پس از تشخیص اختلال شناختی خفیف، چه اتفاقی می‌افتد. ما دریافتیم که میزان بالاتر تحصیلات احتمال بازگشت اختلال شناختی خفیف به جای پیشرفت به سمت زوال عقل، را بیش از دو برابر می‌کند.»

افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف نشانه‌هایی از زوال شناختی را دارند، اما به اندازه‌ای نیست که آنها را از انجام کارهای معمولی روزانه باز دارد. آنها در معرض خطر بالاتر پیشرفت به سمت زوال شناختی شدیدتر که زوال عقل نامیده می‌شود، قرار دارند.

این مطالعه همچنین نشان داد که مهارت‌های زبانی، چه در نمرات بالای انگلیسی در مدرسه و چه در نوشتار قوی که از نظر گرامری پیچیده و پر از ایده باشد، نیز نقش حفاظتی دارد.

محققان دریافتند که تقریباً یک سوم از ۴۷۲ زن مبتلا به اختلال شناختی خفیف حداقل یک بار در طول هشت سال و نیم پس از تشخیص، به حالت شناختی طبیعی بازگشتند و بیش از ۸۰ درصد از آنها هرگز به زوال عقل مبتلا نشدند.

تیاس گفت: «ما نمی‌توانیم در مورد سن و ژنتیک کار زیادی انجام دهیم، بنابراین مایه دلگرمی است که یافته‌های ما نشان می‌دهد که راه‌های دیگری برای کاهش خطر زوال عقل وجود دارد، مانند ایجاد ذخیره شناختی از طریق آموزش و مهارت‌های زبانی در اوایل زندگی.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار