دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
نگاهی به سفر یکروزه استاندار مازندران به دیار دکل‌بندان/8
مصوبات سفر استاندار مازندران به گلوگاه ویژه‌ی واحدهای تولیدی
سفر استاندار مازندران به گلوگاه، بارقه امیدی برای مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی بود تا بتوانند مشکلات خود را در میدان کار و تلاش، با نماینده استاندار مطرح کنند.
آوای خزرآزاده بابانژاد: در خلال سفر روز جمعه 6 خردادماه 1401 سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران به شهرستان گلوگاه، که حدود 50 نفر از مدیران کل استان ایشان را در احصای مشکلات این منطقه همراهی ‌کردند، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان نیز به ریاست حسن خیریانپور معاون هماهنگی استانداری مازندران برگزار شد.

او با تاکید بر اینکه مصوبات كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد الزام‌آور است و بايد سريعاً به مرحله اجرا گذاشته شود، عدم اجراي آن را ترك فعل و قابليت پيگيري قانوني دانست و البته با ابراز خرسندی اعلام کرد که اغلب مصوبات كارگروه تسهيل در سطح استان اجرا شده و از اين بابت مشكلي وجود ندارد.

معاون اقتصادی استاندار مازندران با اعلام اینکه در سطح شهرستان گلوگاه در حوزه صنعت، مبلغ 520 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده است كه بايستي درخصوص جذب آن پيگيري‌هاي لازم از سوي فرمانداري صورت بگيرد، اضافه کرد: وبراي اجراي زيرساخت‌هاي ناحيه صنعتي گلوگاه در سال 1401 مبلغ 42 ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده كه اين اعتبار بايد به‌موقع جذب و زيرساخت‌هاي اين ناحيه صنعتي مناسب‌سازي شود.

خیریانپور البته عنوان کرد که تعدادي از واحدهاي توليدي ناحيه صنعتي گلوگاه غيرفعال هستند و بايد براي فعالسازي آنها به‌صورت جدي پيگيري شود.

او تاکید کرد: با توجه به ظرفيت‌هاي كشاورزي كه در شهرستان گلوگاه وجود دارد، ايجاد شهرك صنعتي كشاورزي براي اين شهرستان از ضروريات است.

مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان گلوگاه به شرح ذیل است:

1- در خصوص مشکل تامین سرمایه در گردش شرکت "سودا طلایی شمال و خزر سیمرغ"و باتوجه به مصوبه سفر ریاست محترم جمهور موضوع ابلاغی شماره6275/01/01/86مورخ 07/03/1401 استاندار مازندران، مقرر شد که با عاملیت بانک ملت نسبت به تامین سرمایه در گردش به صورت روال عادی یا تسهیلات زنجیره به مبلغ 35 ميليارد تومان  تامین و اقدام شود.

در خصوص تامین برق  5/1 مگاوات و نصب کلید قطع و وصل (سکسیونر) مقرر شد که  با مشارکت شرکت توزیع برق استان و شرکت شهرک‌های صنعتی با تقبل هزینه هرکدام 50 درصد نسبت به خرید و نصب کلید مذکور اقدام شود.

مقرر شد از طريق شركت غله و خدمات بازرگاني استان به ميزان 2 هزار تُن سهميه روغن خام براي مواد اوليه شركت مزبور اقدام عاجل صورت پذيرد.

مقرر شد توسط صاحب واحد مزبور تا پايان سال جاري فازهاي 2 و 3  را تكميل و به بهره‌برداري برساند.

بانک ملت، توزیع برق و شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران مسوول پیگیری شدند.

2-  در خصوص مشکل شرکت"مواد شوینده تاو" مقرر شد که درخصوص تامین سرمایه درگردش این واحد، بانک صادرات نسبت به پرداخت مبلغ 3 ميليارد تومان سرمايه در گردش اقدام کند.

3- در خصوص مشکل شرکت"رز صنعت"، نیاز به تسهیلات سرمایه ثابت شرکت باتوجه به پیشرفت فیزیکی طرح و اعلام سرمایه‌گذار مبنی بر اجرای کل پروژه در سه فاز و هزینه‌های سرمایه‌گذاری هر فاز به مبلغ 30 میلیارد تومان مقرر شد که بانک سپه نسبت به مشارکت در پروژه با اولویت اجرای فاز به فاز طرح، اقدام کند.

صاحب واحد متعهد شد که سريعاً فاز دوم واحد را نيز عملياتي و تا پايان سال به بهره‌برداري برساند.

4- درباره مشکل شرکت"روان کاران پارس ران طبرستان" مقرر شد که پیشرفت فیزیکی طرح توسط همکاران ستادی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بررسی و پس از آن درخصوص درخواست تسهیلات واحد اقدام مقتضی صورت پذیرد.

5- درباره مشکل شرکت "ساوانا طیور پارس" با توجه به محل استقرار واحد تولیدی ساوانا مقرر شد تا استاندارد سازی جاده سراسری به کشتارگاه برای عبور از راه‌آهن توسط اداره‌کل راه آهن صورت بگیرد.

6- در خصوص واحد "بسته‌بندی انجیر" مقرر شد که از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه به میزان حدود 2 میلیارد تومان با عاملیت بانک مورد نظر متقاضی  بررسی و اقدام لازم معمول کن و سازمان جهاد کشاورزی نیز مسوول بررسی موضوع است.

7- در خصوص درخواست کارگاه "ذغال بهشهر"، مقرر شد که جهت تامین سرمایه درگردش واحد باتوجه به افزایش قابل توجه مواد اولیه، بانک ملی در این خصوص بررسی و اقدام کند.

8- در خصوص مشکل شرکت "آرد زندی" مقرر شد که بانک رفاه کارگران نسبت به اختصاص تتمه تسهیلات مورد نیاز شرکت (حدود 2 میلیارد تومان) در قالب سرمایه ثابت و  از محل منابع داخلی یا تکلیفی بررسی و اقدام کند.

9-در خصوص مشکل شرکت "ذوب فلزات کوهساران آفاق مازند" نیز باتوجه به سوابق تسهیلات معوق دریافتی از بانک ملی و مساعدت‌های قبلی، مقرر شد برای آخرین بار از سوی بانک ملی 6 ماه فرصت جهت تسویه یک‌جای بدهی و در ضمن رفع مسدودی حساب ضامنین اقدام شود .

10- در خصوص مشکل "بافندگان خانگی فرش دستباف" مقرر شد که از طريق اداره كل صنعت، معدن و تجارت در خصوص ساماندهي 613 نفر از بافندگان خانگي فرش دستباف در شهرستان گلوگاه اقدام شود.

11- درباره طرح آقای صیدانلو مقرر شد که مراتب در کمیته تخصصی بررسی و جهت اتخاذ تصمیم به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اجرا شود.

12- همچنین در یک مصوبه کلی مقرر شد که فرمانداری شهرستان گلوگاه گزارش اقتصادی از آخرین وضعیت شهرستان که شامل الزامات و اقدامات برنامه آینده باشد جهت ارائه به شورای برنامه‌ریزی استان، به استانداری ارائه کند.

13- درخصوص تایید پیشرفت فیزیکی طرح‌ها و استعلام از مراجع مربوطه از جمله محیط زیست و... مقرر شد که ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌ها از ارجاع پرونده به ستاد استان جهت اخذ نوعیت کار خودداری کرده و مراتب از ادارات جهاد کشاورزی هر شهرستان استعلام و پاسخ ادارات مذکور مقدمه و شروع برای سایر امورات باشد و ادارات جهادکشاورزی در اسرع وقت نسبت به پاسخ لازم به استعلام‌ها، اقدام کنند.

14- درخصوص مصوبه شورای برنامه‌ریزی مبنی بر اینکه استقرار طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی در زمین‌های توان اکولوژیکی 1 و2 ممنوع است و این موضوع سبب توقف استقرار طرح‌های بزرگ و طرح‌های توسعه واحدهای موفق استان و توسعه شهرک‌های صنعتی شده است مقرر شد که در نخستین جلسه ستاد عالی رشد استان مطرح و اتخاذ تصمیم شود. (استانداری و شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران باید پیگیر باشند)

15- در خصوص مشکل "گلخانه خانم موسوی" مقرر شد که ظرف 10 روز نظام مهندسی کشاورزی درباره مجوز گلخانه نامبرده اقدام کند و با توجه به ضرورت احداث و توسعه کشت گلخانه‌ای در استان، متقاضی نیز در سامانه مربوطه ثبت‌نام و پیگیری لازم جهت صدور مجوز و احداث آن اقدام شود، درضمن ترتیبی اتخاذ شود که با تولی‌گری سازمان جهادکشاورزی گلخانه مذکور به عنوان نمونه(پایلوت) شرق استان اجرایی شود. همچنين پس از صدور مجوز از محل بند الف تبصره 18 نسبت به تأمين تسهيلات مورد نياز براي تكميل گلخانه و اجراي فازهاي بعدي اقدام شود.(سازمان جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی موظف به پیگیری هستند)

16- در خصوص "دوربرگردان ناحیه صنعتی گلوگاه"، با توجه به اتصال ناحیه صنعتی شهدای تیله‌نو شهرستان به جاده اصلی مقرر شد که ایجاد دوربرگردان ناحیه صنعتی جهت ایمن‌سازی عبور و مرور با پیگیری اداره‌کل راه و حمل و نقل جاده‌ای شمال صورت بگیرد .

17- با توجه به رشد اقتصادی شهرستان گلوگاه در سال‌های اخیر و احداث واحدهای صنعتی بزرگ و مطرح در سطح استان و کشور و اهمیت خدمات رساندن به این واحدها مقرر شد که پیگیری‌های لازم جهت ارتقای نمایندگی صنعت، معدن و تجارت شهرستان به اداره در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت بگیرد.

18- در خصوص "احداث شهرک کشاورزی" باتوجه به اهمیت کشاورزی در شهرستان گلوگاه شد که پیگیری جهت احداث شهرک کشاورزی از سوی جهادکشاورزی استان در سطح شهرستان گلوگاه انجام بگیرد.

19- در خصوص "طرح هاي اقتصادي بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي" مقرر شد که توسط فرمانداري شهرستان گلوگاه با همكاري جهاد كشاورزي ، صمت و گردشگري نسبت به شناسايي و افتتاح و  بهره‌برداري طرح‌هاي اقتصادي بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي شهرستان گلوگاه تا پايان سال جاري اقدام شود.

20- در خصوص درخواست "شركت هاي دانش بنيان و مركز رشد" مقرر شد تا با هدايت و مديريت فرمانداري شهرستان گلوگاه در جهت ايجاد شركت‌هاي دانش بنيان و نيز راه‌اندازي مركز رشد در شهرستان با همكاري پارك علم و فناوري استان سريعاً اقدام شود.

21- درباره سامانه رصد، نظر به اينكه سهميه ايجاد اشتغال در شهرستان گلوگاه 937 نفر براي سال جاري تعيين شده است؛ مقرر شد که فرمانداري شهرستان با همكاري اداره،كل تعاون،كار و رفاه اجتماعي و ساير دستگاه‌هاي مرتبط در خصوص تحقق اشتغال مذكور اقدام و به‌صورت مستمر اشتغال ايجادي در شهرستان را در سامانه رصد وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعي ثبت کنند.

22- در خصوص واحدهای راکد و غیرفعال نیز مقرر شد که فرمانداري شهرستان گلوگاه با همكاري اداره‌كل صمت و شركت شهرك‌هاي صنعتي و جهاد كشاورزي، واحدهاي راكد و غيرفعال شهرستان را شناسايي و نسبت به احيا و فعال‌سازي اين واحدها سريعاً اقدام کند.

23- در خصوص قراردادهای غیرفعال، نظر به اينكه در ناحيه صنعتي گلوگاه تعداد 18 قرارداد غيرفعال است، مقرر شد سريعاً با پيگيري فرمانداري،  اداره كل صمت و شركت شهرك‌هاي صنعتي استان نسبت به تعيين و تكليف اين 18 قرارداد اقدام عاجل به‌عمل آيد.

24- در خصوص تسهیلات دامدار کارت و کارت طیور، مقرر شد سريعاً با پيگيري فرمانداري و اقدامات عاجل جهاد كشاورزي و بانك كشاورزي نسبت به پرداخت تسهيلات دامدار كارت و طيور كارت در شهرستان اقدام عاجل و سريع به‌عمل آيد.

25- در خصوص "ایجاد بار انداز راه آهن در ناحیه صنعتی"، با توجه به موقعیت ناحیه صنعتی شهدای تیله‌نو وضرورت اتصال آن به ریل راه آهن و با عنایت به مستقر بودن واحدهای تولیدی توانمند در شهرک، مقرر شد بار انداز راه‌آهن به ناحیه صنعتی توسط اداره‎کل راه‌آهن انجام بگیرد .

26- مقرر شد با هدايت فرمانداري گلوگاه و اهتمام دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط نسبت به استفاده از ظرفيت تسهيلات بند الف تبصره 18 و بند ب تبصره 16 اقدامات عاجل و جدي صورت پذيرد.

انتهای پیام/1001/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار