دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۳
در برخی روزها که با کودکان برای دیدن و لمس‌کردن حیوانات به «باغ نوازش» که محل نگهداری حیواناتی چون اسب و الاغ و گاو و مارال و .... است، می‌رویم شاهد آن هستم که گاهی کودکی در میان جمع با شگفتی انگشت اشاره‌اش را به یکی از حیوانات می‌گیرد و می‌گوید: «خاله ببین همون که تو کارتن هم هست، من این رو تو کارتن دیده بودم.»

آوای خزر/ همچنین کودکان وقتی از ارتفاعی بالا می‌روند با واقعیت ترس مواجه می‌شوند و زیر لب میگویند «پس چرا تو کارتن فلان شخصیت میتونست راحت بپره؟ چرا من نمیتونم؟»

گاه می‌بینم کودکان با بستن یک ساعت که در انیمیشن شخصیت قهرمان آن را به مچ دستش بسته، تصور می‌کنند قدرت بیشتری پیدا کرده‌اند و می‌توانند از عهدهٔ خیلی کارها برآیند اما به محض اینکه ساعت خود را نمی‌یابند تصور می‌کنند قدرت خود را از دست داده‌اند و دیگر کاری از آن‌ها بر نمی‌آید و احساس ناتوانی آن‌ها را فرا می‌گیرد.

کودکان امروز با تصاویر رسانه‌ها و انیمیشن‌ها محاصره شده‌اند و جهان بیرون را از دریچه تصاویر آن‌ها می‌شناسند. این امر موجب می‌شود که کودکان به جای واقعیت‌ها با «فراواقعیت‌ها» در ارتباط باشند و از تجربه محیط و پدیده‌های واقعی محروم شوند.

رسانه‌های امروز تخیلات کودکان را قالب‌بندی می‌کنند و آن‌ها را در راستای اهداف خود استاندارد می‌سازند. آن‌ها بر جریان تخیلات مسلط می‌شوند و خیال‌های کودکانه را به خدمت می‌گیرند. در برابر، مدرسه طبیعت زمینه آشنایی کودکان با واقعیت‌های مختلف طبیعی و انسانی را فراهم می‌آورد و در جهت رشد خلاقانه و آزاد تخیلات در کودکان زمینه‌سازی می‌کند. در اینجا کودکان می‌توانند با گیاهان، حیوانات، آب، خاک، درختان، ابزار کار و انسان‌ها به نحو مستقیم مواجه شوند و ترس‌ها و شوق‌ها و لذت‌ها ‌و ... را به شیوه منحصر به فرد خود تجربه و درک کنند.

اکنون ما در دنیای «فراواقعیت‌ها» زندگی می‌کنیم و به‌ندرت با پدیده‌های واقعی مواجه می‌شویم. شناخت ما از یکدیگر، حیوانات، گیاهان و اشیا براساس تصویری است که رسانه‌ها در ذهن ما ایجاد کرده‌اند.

کودکان نیز از این امر مستثنی نیستند. آن‌ها به‌عنوان یکی از مهمترین گروه‌های هدفِ

رسانه‌ها، جهان را از چشم آن‌ها می‌نگرند. در چنین وضعیتی مدرسه طبیعت تلاش می‌کند تا کودکان را در دنیایی واقعی‌تر قرار دهد. هنگامی که کودکان در عوض سرگرم‌بودن با بازی‌های رایانه‌ای و تماشای منفعلانه انیمیشین‌ها و برنامه‌های تلویزیونی به‌نحوی فعال با درخت، گیاه، حیوانات و کودکان دیگر بازی می‌کنند تصویر واقعی‌تری از طبیعت و انسان خواهند داشت.

آن‌ها در جریان تعامل با یکدیگر و بازی آزادانه در طبیعت به تدریج می‌آموزند که برخلاف آنچه رسانه‌ها نشان می‌دهند نمی‌توان به‌راحتی از بلندی به پایین پرید، ساعت یا کمربند جادویی نمی‌تواند آن‌ها را نجات دهد و ترس و درد و هیجانات مقولاتی واقعی هستند.

در حقیقت کودک با تجربه مستقیم طبیعت و دنیای انسانی با محدودیت‌های محیطی، فردی، احساسات و غرایز آشنا می‌شود و در دنیایی محسوس و تجربی قدم می‌گذارد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کودکان ، فرا واقعیت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار