دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۷
مدیرکل محیط زیست مازندران:
ردیف اعتباری مستقل به تالاب میانکاله اختصاص یابد/ تخریب ۱۵۰۰ هکتار از تالاب میانکاله به دلیل شخم و شیار
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به تخریب ۱۵۰۰ هکتار از تالاب میانکاله به دلیل شخم و شیار؛ اختصاص ردیف اعتباری مستقل به تالاب و ذخیره‌گاه زیست‌کره، همچنین تامین حقابه آب شیرین تالاب و تشکیل کارگروه استانی مدیریت تالاب متناظر با ستاد ملی را خواستار شد.
آوای خزراشکان جهان‌آرای: دومین نشست شورای حفاظت منابع آب مازندران روز یکشنبه -۱۵ آبان- در استانداری مازندران برگزار شد. در بخشی از این نشست، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران به چالش‌های تالاب بین‌المللی میانکاله از خشکسالی و کاهش بارندگی‌ها اشاره کرد و گفت: خشکسالی سبب پسروی حدود ۱۵ هزار هکتار از عرصه‌های این تالاب شد که این محدوده را به مناطق مستعد ایجاد ریزگرد تبدیل کرده است.

او ادامه داد: ضمن اینکه بهره‌برداری نادرست از منابع آب زیرزمینی این حوضه آبریز هم به تالاب آسیب رسانده است. حدود ۱۵۰۰ هکتار از این تالاب به دلیل تجاوز و شخم و شیار تخریب شده است.

عطاءالله کاویان خاطرنشان کرد: تا کنون چند جلسه با شرکت آب‌منطقه‌ای و جهاد کشاورزی مازندران داشتیم که در این نشست‌ها برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شد. انتظار داریم دستگاه‌های مسئول و مرتبط نسبت به اجرای برنامه‌های در نظر گرفته شده برای افزایش آب ورودی به تالاب میانکاله جدیت بیشتری داشته باشند.

او افزود: تعیین حد بستر و حریم میانکاله با همکاری شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران انجام شد. بخشی از این امر هم به استان گلستان و آب‌منطقه‌ای این استان ارتباط دارد که پیگیر هستیم تا به سرانجام برسد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اهمیت لایروبی انهار برای ورود آب به تالاب میانکاله گفت: بیش از ۶۶ کیلومتر لایروبی انهار طی سال‌های اخیر انجام شده است. اقدامات دیگری مانند تثبیت مرز جنوب تالاب به طول ۱۳ کیلومتر، ایجاد دایک خاکی برای نگهداشت آب در بخش غربی خلیج گرگان و تالاب، ممیزی مراتع و ساماندهی دام و دامداری، تکمیل و راه‌اندازی مرکز اطفاء حریق نیز انجام شده است.

این مسئول تصریح کرد: اختصاص ردیف اعتباری مستقل برای تالاب و ذخیره‌گاه زیست‌کره، تامین حقابه آب شیرین تالاب و تشکیل کارگروه استانی مدیریت تالاب متناظر با ستاد ملی را خواستار هستیم تا بتوانیم با سرعت بیشتری اقدامات مربوط به احیای تالاب را انجام بدهیم.
 
ردیف اعتباری مستقل به تالاب میانکاله اختصاص یابد/ تخریب ۱۵۰۰ هکتار از تالاب میانکاله به دلیل شخم و شیار
 
عطاءالله کاویان در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: برای موضوعی مانند آب با این میزان اهمیت باید جلسات با فاصله زمانی کمتری برگزار شود.

او ادامه داد: برای این که شورای حفاظت منابع آب مازندران بتواند به اهداف مد نظرش برسد پیشنهاد می‌شود کمیته‌هایی ذیل آن تعریف شود. چند کمیته در زمینه هواشناسی، شیلات، محیط زیست، کشاورزی و سایر بخش‌های وابسته به آب داشته باشیم تا کمیته‌ها با هم‌اندیشی مراکز علمی دیدگاه‌های فنی و علمی را به این شورا ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: از کشت دوم برنج بسیار نگران هستم. منابع آب زیرزمینی استان را در بدترین زمان ممکن استفاده می‌کند. اگر آمار تولید برنج در کشت دوم بالا رفته و منابع غذایی خوبی را برای کشور تهیه کردیم، حتما اعتبارات کلان از کشور بخواهیم که آورده ما از کشور در این حوزه چه بوده است؟

این مسئول تصریح کرد: ما از منابع آب زیرزمینی به حد نهایت استفاده کردیم و به شدت آسیب رساندیم. اما خودمان در کشاورزی به شکل سنتی باقی ماندیم. لازم است که در این زمینه راهکار‌های مناسب اندیشیده شود و اعتبارات لازم هم تخصیص یابد.

انتهای پیام/۱۰۰۷/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار