دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
رامسر – روز جهانی تالاب‌ها/۱
شیرود عشوریان: اقتصاد رامسر وابسته به طبیعت است
نماینده عالی دولت در رامسر با بیان اینکه عروس شهر‌های ایران به دلیل بهره‌مندی از طبیعت زیبا دارای اقتصاد خوبی است، اعتراف کرد که در این شهر نیز دغدغه محیط زیستی داریم و اگر زیبایی‌های طبیعی را از دست بدهیم، اقتصاد ما نیز تحت‌الشعاع قرار خواهد گرفت.
آوای خزرآزاده بابانژاد: پنجاه و دومین سالگرد روز جهانی تالاب‌ها، امروز دوم فوریه ۲۰۲۳ برابر با سیزدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ با شعار «وقت احیای تالاب‌هاست» در رامسر محل امضای کنوانسیون جهانی رامسر در ارتباط با نقش حساس تالاب‌ها برای مردم و زیست‌کره، در حال برگزاری است.

همزمان با این رویداد مهم، برنامه ملی روز جهانی تالاب‌ها نیز به دلیل وجود بحران انرژی در شمال کشور، در استان خوزستان با حضور علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و البته از طریق ویدئوکیک به نشانی http:// live ۶۱۳. Videocake.ir در حال برگزاری است.

در رامسر نیز برنامه‌ای تدارک دیده شده است؛ فرماندار این شهرستان با خیر مقدم به حضار، تبریک میلاد امام علی علیه السلام و دهه فجر، اظهار داشت که در مکتب اسلام حق و حقوق طبیعت بر انسان تکلیف شده و امروز روزی از تکالیف ما نسبت به طبیعت خدادادی و محیط زیست است.

ابراهیم شیرود عشوریان با بیان اینکه دغدغه دوستداران محیط زیست بدون مزد و بی‌منت است و ما هم وظیفه داریم تا تکلیف خود را به انجام برسانیم، یادآور شد که در ۱۳ بهمن‌ماه ۱۳۴۹ برابر با دوم فوریه ۱۹۷۱ کنوانسیون رامسر با ۱۸ عضو تشکیل شد و اکنون فعالیت‌های آن با ۱۷۱ کشور عضو دنبال می‌شود.

او با بیان زیبایی‌های رامسر که اقتصاد خود را از همین سواحل، دشت، جلگه، تنوع گیاهی، کوه و جنگل، و چشمه‌های آب معدنی گرم و چشمه‌هایی با آب سرد و گوارا دارد، اظهار داشت که باید قدر این طبیعت خدادی را بدانیم و بر اساس اندیشه و خلاقیت از آن استفاده کنیم.

فرماندار رامسر با طرح این سوال که به راستی میزان تاب‌آوری طبیعت چقدر است و آیا در بهره‌برداری از آن حال محیط زیست را رعایت می‌کنیم یا خیر، گفت که هر موجودی و ازجمله انسان میزانی از تاب‌آوری را دارد و فراتر از آن را دیگر تحمل نمی‌کند و به هم می‌ریزد.

شیرود عشوریان این سوال را هم عنوان کرد که آیا به طبیعت رامسر فرصت بازسازی دادیم و یا تاب‌آوری آن را به حد کمال رساندیم و عن قریب به هم می‌رزید؟!

او اعتراف کرد که در رامسر زیبا نیز دغدغه زیست‌محیطی داریم که اگر محیط زیست را از دست بدهیم اقتصاد و زندگی را نیز از دست می‌دهیم.

نماینده عالی دولت در رامسر با بیان اینکه اگر قرار است برای معیشت برنامه‌ریزی کنیم مکتب تکلیف ما را در ارتباط با با نباتات و موجودات و سایر موجودات مشخص کرده است؛ عنوان کرد که حد تداخلات ما در طبیعت به عنوان اشرف مخلوفات چقدر است؟

شیرود عشوریان بیان کرد: خداوند این شعور را به ما داده که در حد خودمان و از طبیعت بهره‌برداری کنیم و باید تاب‌آوری محیط زیست را نیز در نظر بگیریم که اگر اینگونه نباشد، تداخلاتی در نظم طبیعت ایجاد می‌شود.

او با یادآوری اینکه باید به خودمان یادآور شویم تا در هر کجا هستیم آنجا را مرکز دنیا و خود را نیز یک فرد موثر بدانیم، بیان کرد: باید این ارزیابی را از خودمان داشته باشیم که که تاثیرگذاری ما به سمت مطلوب است یا خیر؟
 
شیرود عشوریان: اقتصاد رامسر وابسته به طبیعت است
فرماندار رامسر با اعتقاد به اینکه بدرفتاری با طبیعت به نحوی است که بالاخره در جایی بازخواست خواهیم شد و در آنجا راه گریزی نیست، اظهار داشت که امروز دور هم جمع شدیم تا در رفتار خود نسبت به طبیعت بازنگری و آینده‌نگری کنیم، محیط زیست را قدر بدانیم، و خلاصه اینکه طبیعت را عصبانی نکنیم و با آن خوش‌رفتار باشیم.

شیرود عشوریان در پایان سخنان خود از دغدغه سازمان‌های مردم نهاد، از برگزارکنندگان مراسم، و خبرنگاران قدردانی کرد.  

شهرستان ۷۴۰ کیلومتر مربعی رامسر با زیبایی‌های طبیعی به عنوان عروس شهر‌های مازندران در ایران شناخته شده است، اما در جهان از این بابت که قدیمی‌ترین معاهده بین‌المللی در راستای حفاظت از طبیعت در آن به امضا رسیده است، حرفی برای گفتن دارد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار