دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۲
حسینی‌پور:
«توسعه متوازن سلامت» از رامسر تا گلوگاه صورت بگیرد
نماینده عالی دولت در مازندران خواستار ضرورت برنامه‌ریزی منطقه‌ای در حوزه سلامت شد تا به توسعه متوازن از رامسر تا گلوگاه بینجامد و مردم از این توسعه احساس آرامش کنند.

آزاده بابانژاد - آوای خزر: سید محمود حسینی‌پور بعد از ظهر امروز در جمع اعضای هیأت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، همچنین مدیران تابعه در مراکز بیمارستانی استان، با قدردانی از تلاش‌های جهادی این فعالان نظام سلامت کشور، عنوان کرد که عملکرد دولت در این زمینه را نمی‌توانیم با آنچه پیش از انقلاب بود مقایسه کنیم.

او با بیان اینکه ما در حال توسعه هستیم، افزود: با وجود همه این پیشرفت‌ها، مقام معظم رهبری خواستار تحول در دستگاه‌ها شدند و این به آن معناست که هم باید تحولی کار کنیم و هم اینکه فعل و انفعالات حوزه بهداشت و درمان باید افزایش یابد.

نماینده عالی دولت در مازندران، گریزی به حضور پزشکان هندی و بنگلادشی در استان زد و یادآور شد که حتی به دلیل نبود ارتباط زبانی خوب، این پزشکان نسخه‌های اشتباه می‌نوشتند.

حسینی‌پور از مفاهیم بنیادین توسعه پایدار، به عدالت اجتماعی اشاره و تصریح کرد: باید در مازندران این بررسی را انجام بدهیم که آیا توسعه متوازن اتفاق افتاده است یا خیر و یک رصدی از وضعیت استان انجام بدهیم.

او همچنین خواستار بازنگری در توزیع خدمات سلامت به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی شد و اظهار کرد: کم و کاستی‌هایی وجود دارد و با توجه به اینکه شعار دولت سیزدهم نیز محرومیت‌زدایی است، باید در این امر یک مرور صورت بگیرد که تا چه اندازه تحقق یافته‌است.

استاندار مازندران همچنین خواستار ضرورت برنامه‌ریزی منطقه‌ای در حوزه سلامت شد تا به توسعه سلامت متوازن از رامسر تا گلوگاه بینجامد و مردم از این توسعه احساس آرامش کنند.

حسینی‌پور با طرح این سوال که مردمی‌سازی در حوزه بهداشت و درمان کجاست، تصریح کرد: اگر بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کند آیا پشتیبانی می‌شود و آیا مجوزهای لازم به او داده می‌شود یا خیر.

او ادامه داد: در مازندران بالای یکهزار ویلا داریم که صاحبان آن سرمایه‌دار ترین جمعیت کشور از استان‌های مختلف هستند و در واقع خانه دوم آنها در استان است، لذا این افراد برای درمان باید به سمت بیمارستان‌های خصوصی هدایت شوند.

نماینده عالی دولت در مازندران، همچنین خواستار گزارشی کمٌی از مراجعه افراد غیر بومی و خانه دومی به بیمارستان‌های استان شد.

او با بیان اینکه برخی از بیمارستان‌ها مانند نور از تجهیزات بعضاً اولیه برخوردار نیستند و باید بیماران به سایر مراکز ارجاع شوند، این مسائل را قابل پیگیری دانست.

استاندار مازندران اشاره‌ای هم به ظرفیت استان برای ایجاد دهکده سلامت در استان داشت و از متولیان سلامت در استان خواست تا پیگیر جذب سرمایه‌گذار در این بخش باشند.

حسینی‌پور افزود: برخی‌ها به بخش خصوصی حساسیت دارند و نباید این نگاه حاکم باشد.

او درباره جوانی جمعیت با اشاره به اینکه شاخص جمعیت در استان ۱/۱ دهم است، اظهار داشت: افزایش این مهم باید در اولویت باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی سرآمد این برنامه هستند.

استاندار مازندران، درباره بیمارستان‌های فرسوده نیز اظهار داشت: باید از محل مولدسازی بیمارستان‌های جدید، جایگزین بیمارستان‌های فرسوده شوند.

حسینی‌پور در پایان از روئسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و مراکز آموزشی وابسته خواست که توجه بالایی در ارایه خدمات به دانشجویان اعمال شود، سرکشی مداوم از وضعیت رفاهی و فرهنگی آنها صورت بگیرد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار