دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بخش‌هایی از سیب، عوارض خطرناکی برای سلامتی بدن دارد.

به گزارش آوای خزر، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران،درباره عوارض دانه سیب و میوه های دیگر اظهار کرد: سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری برای سلامتی بدن دارد، اما مصرف بخش‌هایی از این میوه عوارض خطرناکی را برای افراد به همراه دارد.

او در ادامه افزود: نباید سیب را همراه دانه‌های آن مصرف کنید،  زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در آن عوارض خطرناکی را به همراه دارد.  ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانه‌های سایر میوه‌ها مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس وجود دارد. هنگام مصرف هسته این میوه‌ها، جویدن یا قورت دادن آن‌ها آمیگدالین  به سیانید هیدرو‍ژن تبدیل شده و موجب آسیب شدید در بدن خواهد شد. 

این متخصص تغذیه گفت: سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی بسیارخطرناک است که مصرف دوز‌های پایینی از آن می‌تواند باعث مرگ افراد شود. از جمله عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید می‌توان سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی را نام برد، هنگام  مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تاخیر در درمان  امکان مسمومیت شدید و مرگ فرد وجود دارد.

او بیان کرد: گروه‌هایی که نباید هسته سیب مصرف کنند کودکان، زنان باردار، افراد دچار ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و سالمندان هستند. تنها حدود ۰.۲ گرم الی ۱.۶ گرم برای هر کیلوگرم از وزن یک فرد سیانید کافی است تا دچار مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی شود. به جز دانه سیب، پوست و گوشت این میوه کاملا بی ضرر و برای سلامت بدن  بسیار مفید خواهند بود.

 

رحمانی گفت: برخی افراد گمان می‌کنند که مصرف مقدار کم سیانید موجود در سیب برای سلامت بدن مفید بوده که این تصور کاملا اشتباه است و می‌تواند موجب مرگ فرد شود. اگر افراد به اشتباه یک الی چند عدد دانه سیب را مصرف کردند نگران نباشند، اما حتما هنگام خوردن سیب، دانه‌های آن را جدا کرده و با آرامش از طعم و خواص درمانی این میوه پرخاصیت لذت ببرند.

او بیان کرد: هسته‌های سیب حاوی سیانور هستند، اما لازم نیست افراد بترسند و وحشت کنند. حتما می‌دانید که سیانور اجازه نمی‌دهد اکسیژن به خون برسد، همین باعث می شود فرد دچار خفگی حاد شود. واقعیت این است که بدن ما می‌تواند میزان اندک سیانور را تحمل کند و هیچ مشکلی برای آن پیش نیاید اما در صورت مصرف های مکرر، موجب مرگ فرد خواهد شد. علاوه بر سیب باید بدانید که هسته هلو، زردآلو یا گیلاس نیز حاوی میزان اندکی سیانور هستند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار