دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
نان گردویی نوعی نان مقوی و مغذی است که در صبحانه یا به عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود.
نان گردویی

نان گردویی را به راحتی می‌توان در منزل تهیه و تا چند روز در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. نان گردویی با پنیر، یک صبحانه مفید یا یک میان‌وعده کامل به‌خصوص برای کودکان است. طرز تهیه نان گردویی خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه نان گردویی :

  • گردو خرد شده: یک پیمانه
  • آرد: ۲ پیمانه
  • ماست: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • کدو حلوایی رنده شده: یک پیمانه
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه نان گردویی

طرز تهیه نان گردویی :

ابتدا فر را روشن کرده و یک ظرف آب در آن بگذارید. این کار برای آن است که داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.

گردو را ریز خرد کرده یا در غذاساز له کنید. آن را با کره تفت دهید و کنار بگذارید. آرد را ۳ بار الک کنید؛ سپس جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را به آن افزوده، دوباره با هم الک کنید.

در ظرفی شکر، تخم‌مرغ، روغن و ماست را با همزن برقی مخلوط کنید. کدو حلوایی را رنده کرده و به مواد بیفزایید. مخلوط آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را کم کم به مواد افزوده، هم بزنید و خوب مخلوط کنید. اگر کدو حلوایی دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید. ولی کدو باعث می‌شود نان گردویی پفکی و ترد شود.

نان گردویی خانگی

مایه را در قالب مناسبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده‌اید، ریخته و در فر بگذارید. به هیچ وجه تا ۵۰ دقیقه در فر را باز نکنید تا نان خوب بپزد و خمیر نشود.

پس از حدود یک ساعت، نان آماده است. روی آن مقداری گردو یا کنجد پاشیده و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

برچسب ها: صبحانه ، میان وعده ، نان
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار