دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۵
دوره‌‌ای از زندگی کودک پرخشونت‌ترین دوره زندگی او نامیده می‌شود که والدین باید در این دوران صبورانه‌ برخورد کنند.

به گزارش آوای خزر، سمیرا شیرمحمدی دکترای تخصصی روانشناسی درباره سخت‌ترین و دشوارترین مرحله زندگی کودکان، اظهار کرد: سه تا چهار سالگی پرخشونت‌ترین دوره زندگی در مراحل رشدی کودک است که خانواده‌ها باید در این دوران صبورانه عمل کنند. 

او با اشاره به اینکه سه تا چهار سالگی پرخشونت‌ترین مرحله‌ی زندگی انسان است، افزود: اگر خانواده کودکی در سنین سه تا چهار سالگی داشته باشد مشاهد می‌کند که فرزندش برای کسب هر چیزی  ممکن است سر و صدا و قشقرق به راه بیندازد، گاز بگیرد، دعوا کند، قهر و لجبازی  یا هر رفتار خشن دیگری را نشان دهد. توصیه می‌شود خانواده با دیدن این رفتارها دستپاچه نشود و با عصبانیت و پرخاشگری جواب کودک را ندهد؛ زیرا رفتاری کودک مشاهده می‌کند  اقتضای سن او بوده و یک رفتار طبیعی است.

دلایل شایع کج‌خلقی در کودکان چیست و چه آسیبی به آنها می‌زند؟

شیرمحمدی گفت: لجبازی‌های کودکان در این سن با قصد و غرض نیست، بلکه شخصیت "من" و مستقل کودک در حال شکل گیری است. کودکان در این سن دوست دارند فعالیت‌های مختلف را خودشان تجربه کنند. به همین دلیل راه‌های گوناگونی را برای بدست آوردن خواسته‌هایشان امتحان خواهند کرد. زمانی که والدین در نقطه‌ مقابل کودک قرار گرفته و تلاش می‌کنند با دستور دادن‌های مستقیم او را کنترل کنند، موجب تشدید لجبازی و پرخاشگری کودک خواهند شد. بهتر است در چنین مواقعی سعی کنند  بجای اثبات اقتدار خود، با ایجاد فضای مناسب و همکاری فرصت تجربه کردن را به کودک بدهند.

او بیان کرد: در مقابل کودک سه تا چهار ساله باید صبورتر و منعطف‌تر عمل کرد و از تنبیه کردن آن  تا حد امکان خودداری کرد، تا کودک  بتواند مسیر عادی تحول خود  را طی کند. با انجام دادن تمام این کارها خانواده‌ها باعث می شوند که کودک بدون تبدیل شدن به یک فرد همیشه لجباز، عصبی، ضعیف و ترسو به راحتی  از این سن حساس عبور کرده و  شخصیتی با اعتماد به نفس، توانمند و شجاع بسازد.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها