دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۴
مرغ کره‌ای هندی از غذاهای خوش‌ طعمی است که در ایالات‌های مختلف هند به روش‌ها و سلیقه‌های گوناگون پخته و سرو می‌شود.

آوای خزر/ مرغ کره ای یا butter chicken از غذاهای محبوب و البته گران هندی است که لذیذ بودن آن، پای این غذا را به سفره‌های ایرانی نیز کشانده است. اگر شما نیز به طبخ غذاهای هندی علاقه دارید و از طرفداران چنین غذاهایی هستید با بخش آشپزی مجله دلتا و طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی همراه شوید.

مواد لازم تهیه مرغ کره‌ای هندی:

  • مرغ ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • گوجه ۴ تا ۵ عدد رنده شده
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱ کاسه سوپ خوری
  • گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده نگینی ۱ عدد
  • سیر و زنجبیل رنده شده از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • ادویه مرغ ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری سر پر
  • فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • خامه برای تزیین
  • روغن سرخ کردنی

مرغ کره ای هندی

طرز تهیه:

_برای تهیه مرغ‌کره‌ای هندی معمولا از فیله مرغ استفاده می‌شود، اما می‌توانید از یک مرغ کامل  برای تهیه این غذا استفاده کنید.

_ابتدا مرغ را پاک کرده و اجازه دهید آب آن گرفته شود . سپس مرغ را به ۸ تکه تقسیم کرده و درون یک ظرف مناسب قرار داده و آن را با نمک، ادویه مرغ، فلفل قرمز و سیاه مزه‌دار کرده و دقت کنید که ادویه‌ به تمام تکه‌های مرغ زده شود . مرغ را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

پس از آن  در تابه ای روغن ریخته و مرغ را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ‌ها؛ تکه‌ها را درون ظرف دیگری ریخته و کنار بگذارید.

_در همان ظرفی که از پیش مرغ را درون آن سرخ کرده‌اید، کره را اضافه کنید تا ذوب شود. سپس دارچین را به کره داغ شده بیفزایید تا بوی آن بلند شود.

_پیازی که از قبل به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید را به کره و دارچین اضافه کنید. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به مخلوط افزوده و کاملا تفت دهید.

_در این زمان بقییه ادویه‌ها را با ماست و رب گوجه و پوره گوجه به پیاز اضافه و نمک (به میزان مناسب ذائقه خود) اضافه کرده و بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.

_سپس تکه‌های مرغ را به سس اضافه کرده؛ شعله را کم کنید و درظرف را روی آن بگذارید تا پخته شود و جا بیفتد. اگر مواد شما با این مقدار سس مرغ پخته نشد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. توجه کنید که غذای شما باید سس غلیظی داشته باشد.

در آخر گشنیز خرد شده را به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش کنید. در انتها می‌توانید مرغ کره‌ای هندی را با سبزی دلخواه یا خامه تزیین و میل کنید. این غذا در کنار برنج نیز سرو می‌شود.

مرغ کره ای هندی

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها