دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
هانیه لواف روانشناس و مشاور، اظهار کرد: دعوای بین خواهر و برادر‌ها و تعارضات و کشمکش‌های آن‌ها امری اجتناب ناپذیر است و در هر خانه و در هر سنی شاهد آن هستیم.

به گزارش آوای خزر، هانیه لواف روانشناس و مشاور، اظهار کرد: دعوای بین خواهر و برادر‌ها و تعارضات و کشمکش‌های آن‌ها امری اجتناب ناپذیر است و در هر خانه و در هر سنی شاهد آن هستیم.

وی با بیان اینکه گا‌هی حسادت‌هایی که بین آن‌ها وجود دارد و از طریق دعوا‌ها به نوعی تخلیه هیجانی صورت می‌گیرد، بیان کرد: در برخی مواقع کودکان از شیوه حل مساله و مدیریت آن ناآگاه هستند و نمی‌دانند چگونه مشکل خود را برطرف کنند.

این روانشناس با اشاره به اینکه گاهی بچه‌ها نیز به علت پایین بودن سن و عدم رشد شناختی نمی‌توانند مسائل را تجزیه و تحلیل کنند، به درک و شناخت مناسبی نسبت به مسائل دست پیدا کنند، ادامه داد: والدین نباید تا وقتی که بین آن‌ها دعوای شدیدی که منجر به آسیب جسمی شده، مداخله کنند زیرا این کار منجر به طرفداری از یک کودک می‌شود و در فرد مقابل خشم نهفته‌ای ایجاد می‌شود و ممکن است که این دعوا لحظه‌ای بعد فراموش گردد، اما خشم و هیجان منفی در کودک ماندگار شود و به نوعی دیگر بروز پیدا کند.

چرا بچه ها با هم دعوا می کنند؟

لواف ادامه داد: آسیب دیگر این مداخله این است که کودکان هیچ وقت نحوه حل مساله و پیدا کردن راهکار مناسب را یاد نمی‌گیرند و منفعل بار می‌آیند و همواره خودشان رو پشت والدین پنهان می‌کنند تا آن‌ها مشکلاتشان را برطرف کنند.

این روانشناس تصریح کرد: می‌توانید گاهی از تکنیک حواس پرتی و یا جایگزین کردن فعالیت لذت بخش دیگری که ذهن کودک معطوف به آن شود استفاده کنید، در مواقعی که دعوای بین آن‌ها خیلی شدید بود تنها آن‌ها را جدا کنید و اطلاع دهید که فعلا اجازه بازی با هم را نخواهند داشت و اگر دعوا سر وسیله‌ای بود می‌توانید از تکنیک توقیف اسباب بازی استفاده کنید و بگویید، چون نمی‌توانید با هم بازی کنید تا زمان مشخصی که برایش تعیین می‌کنید نمی‌توانند از آن وسیله استفاده کنند و این کار را با اطلاع رسانی قبلی انجام دهید.

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار