دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۵
به حداقل رساندن ارتباط‌های اجتماعی و در خانه ماندن یکی از مهمترین نکات در پیشگیری ویروس کرونا است.

به گزارش آوای خزر، از مهم‌ترین موارد پیشگیری از کوئید ۱۹ در منزل می‌توان به استراحت منظم، ورزش به میزان کافی، خواب کافی، رعایت بهداشت خوب برای تضمین سلامتی و شستشوی دست‌ها با آب و صابون به طور منظم اشاره کرد.

یکی از مهمترین موارد پیشگیری در منزل عدم استفاده مشترک از وسایل شخصی مانند حوله توسط اعضای خانواده است؛ به همین منظور توصیه می‌شود حدالامکان از دستمال‌های کاغذی استفاده شود و بعد از مصرف آن را در سطل زباله درب دار قرار دهیم.

طبق توصیه‌های مکرر تا حد امکان فعالیت‌های خارج از منزل را محدود کنید و در صورت خروج اضطراری رعایت بهداشت فردی و عمومی مانند ماسک زدن، عدم حضور در مکان‌های پر تردد و شلوغ توجه داشته باشید؛ اما ضد عفونی کردن لباس‌ها برای افراد عادی که خارج از منزل هستند و ارتباط نزدیک با بیماران ندارند، ضروری نیست.

تا حد ممکن از تماس نزدیک با بیماران دارای علائم تنفسی پرهیز کنید، همچنین هنگام اسکان در منزل بهداشت محل زندگی، تهویه و جریان هوا را بررسی کنید.

ضد عفونی کردن سطوح منزل و دستگیره‌ها می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد که باید با شستشوی مداوم دست‌ها همراه باشد.

باید دانست که ابتلای یکی از اعضای خانواده به این ویروس می‌تواند در دوران نهفتگی، باعث انتقال به دیگر اعضای خانواده شود، زیرا علائم کرونا در ابتدا تفاوت چندانی با سرماخوردگی ندارد و حتی ممکن است در بیشتر افراد ویروس کرونا در حد سرماخوردگی باشد و افراد را راهی بیمارستان نکند، اما اگر علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را حس کردید سعی کنید تا زمانی که احساس بهبودی ندارید از خانه خارج نشوید و بعد از مراجعه به پزشک عمومی با مصرف مایعات و استراحت کامل به روند درمان بیماری کمک کنید.

برای مبتلا نشدن سایر اعضای خانواده حتی در حد سرماخوردگی ساده، لازم است نکاتی همانند ماسک زدن رعایت شود و اگر از دستمال کاغذی استفاده می‌کنید آنرا روی سطوح مختلف قرار ندهید و مستقیم در سطل زباله درب دار بیندازید و دست‌های خود را بشوئید که به سطوح و افراد دیگر انتقال پیدا نکند؛ همچنین هر بار بعد استفاده از دستشویی سیفون کشیده شود و درب دستشویی را ببندید.

سوالات فراوانی در خصوص حیوانات اهلی و وحشی مطرح است که طبق نظرمتخصصان عفونی از تماس با حیوانات وحشی، دام و حیوانات اهلی پرهیز کنید.

در پایان باید گفت حتی خانه ماندن برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا باید آداب و اصول بهداشتی کاملا رعایت شود تا بتوانیم سلامت خود و دیگر اعضای خانواده را حفظ کنیم.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: کرونا ، منزل ، ورزش ، بهداشت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: