دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷
استفاده از کارگران غیر بومی به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا در فصل کشاورزی مازندران ممنوع شد.

به گزارش آوای خزر،احمد حسین زادگان استاندار مازندران گفت: به دلیل غیر مکانیزه بودن بخش قابل توجهی از فعالیت‌های کشت، بخصوص شالیکاری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و سلامت باید اولویت کشاورزان قرار گیرد.
حسین زادگان بر لزوم جلوگیری از حضور افراد غیر بومی در فرایند کشت تاکید کرد و افزود: بکارگیری کارگران فصلی غیربومی ممنوع بوده و مسوولان شهرستانی به‌ویژه دهیاران باید این موضوع را به طور جد پیگیری کنند.
او با تاکید بر حرکت کشاورزان به سمت کشت مکانیزه، گفت: بانک کشاورزی مکلف به پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی و تشویق کشاورزان در کوچ به سمت کشت مکانیزه است.
 
توزیع ۳۵۰ دستگاه ماشین نشاکار جدید بین کشاورزان مازندران 

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز با بیان اینکه هنوز ممنوعیت استفاده از کارگران غیر بومی در کشت برنج به صورت رسمی ابلاغ نشده است، گفت: بر اساس هدف گذاری جهاد کشاورزی، امسال نیمی از کشت برنج استان به صورت کاملا مکانیزه خواهد بود که نیاز به کارگر را به حداقل می‌رساند.
عزیزالله شهیدی فر افزود: قرار است حدود ۱۰۰ هزار هکتار از ۲۱۳ هزار هکتار شالیزار‌های مازندران به روش کاملا مکانیزه کشت می‌شود.
او گفت: کشت مکانیزه شالی یا برنج نه تنها باروری و بازدهی شالیزار‌ها را افزایش خواهد داد، بلکه هزینه کشت را به صورت میانگین تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.
شهیدی فر افزود: ۳۵۰ دستگاه ماشین نشاکار جدید امسال میان کشاورزان مازندران توزیع شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران حداکثر استفاده از کارگران غیربومی در شالیکاری مازندران را جابجایی بین شهری کارگران مازندران عنوان کرد و گفت: معمولا کارگران شالیزاری در داخل استان و بین شهرستان‌ها جابه جا می‌شوند و کارگران غیر مازندرانی به صورت محسوس وجود ندارد.
او بر استفاده از کارگران محلی در شالیکاری تاکید کرد و گفت: کشاورزان باید نکات ایمنی و سلامت را ملاک خود قرار دهند که تاکنون کاملا کشاورزان مازندران با توصیه‌های بهداشتی جهاد همسو بودند.
به گفته شهید فر در نیمی از شالیزار‌های استان که به روش غیر مکانیزه کشت می‌شود هر ساله حدود ۱۵۰ هزار نفر روز کارگر فصلی مشغول هستند.
 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار