دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۰
حسین زادگان:
استاندار مازندران خواستار برپایی میز خدمت الکترونیکی برای خدمات دهی به مردم در دوران شیوع کرونا شد.

به گزارش آوای خزر، احمد حسین زادگان در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان با بیان این که ابلاغ کردیم جلسات استانداری و استانی حتی الامکان به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شود، گفت: جلسات استان در بخش‌های مختلف را در چند روز اخیر با رعایت فاصله معقول و منطقی و موازین بهداشتی آغاز کردیم تا کار مردم به تعویق نیفتد و باید به این روند سرعت بدهیم.

حسین زادگان با اشاره به این که از جمله مباحثی که پیش از شیوع کرونا در نظام اداری شروع شده بود، موضوع دورکاری کارکنان بود، افزود: دورکاری در روند اجرا دارای مشکلاتی بود و پیشبرد امور در عمل در این ساز و کار دقیق پیش بینی نشده بود و گاهی امور مردم معطل می‌ماند.

وی با بیان این که برای اجرای درست دورکاری برخی آمادگی‌ها و زیرساخت لازم و کارگروهی که این ساز و کارها را احصا کند وجود نداشت، گفت: امروز مقرر شد این گارگروه در اسرع وقت تشکیل شود، فعالیت‌ها و اموری که قابلیت دورکاری را داشته باشد به نحوی که امور مردم به تعویق نیفتد، دقیقاً احصا شود.

استاندار ادامه داد: همچنین مقرر شد؛ در مورد نوبت بندی و نوبت دهی کارکنان نیز بررسی ویژه صورت گیرد تا مشخص شود دستورات چند درصد اجرا می‌شود.

وی با اشاره به این که در خصوص میز خدمت نیز همه دستگاه‌ها موظف به اجرای آن شدند تا میزان حضور ارباب رجوع، بوروکراسی‌های زائد و پیگیری‌های مردم کمتر شود و مردم را کمتر درگیر کند، اظهار داشت: در این مقطع که درگیر مقابله با شیوع کرونا هستیم، میز خدمت بسیار می‌تواند به ما کمک کند و در این خصوص بیشتر باید میز خدمت الکترونیک برجسته شود و خدماتش شتاب گیرد تا مراجعه مردم را در دستگاه‌ها کم کند.

استاندار، عنوان داشت: مسئولیت ویژه ای برای این پروژه مشخص شده تا در بازه زمانی محدود؛ فعالیت‌هایی که در دستگاه‌های اجرایی دارای قابلیت ارائه در میز خدمت و از طریق خدمات الکترونیک به مردم است، شناسایی شود و هم اگر در حوزه‌های زیرساختی مشکلاتی وجود دارد، دستگاه‌ها خدمات بیشتری را بتوانند از طریق میز خدمت به صورت الکترونیک ارائه کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها