دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۲
رئیس گروه سلامت محیط کار شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بهترین رفرنس گندزدایی سطوح ماده آب ژاول (آب و وایتکس) است.

به گزارش آوای خزر،محسن میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه منابعی که به عنوان رفرنس برای ضدعفونی کردن سطوح و محیط در سراسر کشور ابلاغ شده و باید در دسترس عموم قرار بگیرد، اظهار کرد: در کشور منابعی که به عنوان گندزدا معرفی شدند که براساس شرایط پایه کلره و پایه الکلی هستند.

وی تصریح کرد: براساس همین ابلاغ ما هم به همه مردم، ادارات، بانک‌های سطح شهرستان بابل دستورات تهیه مواد ضدعفونی را اعلام و مکاتبه کردیم.

رئیس گروه سلامت محیط کار شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه بهترین ضدعفونی کننده دست، گوشی همراه، تبلت و لپ تاپ، پایه‌های الکلی بوده است، تاکید کرد: بهترین میزان مصرف آن ۱ به ۹ است یعنی مخلوط یک لیتر الکل در ۹ لیتر آب.

میرزایی با اشاره به اینکه پایه کلره (آب ژاول) یک ویروس کش بسیار قوی بوده و می‌تواند در دقت‌های بالا ویروس را ازبین ببرد، گفت: دقت‌های میزان مصرف آن به صورت یک واحد محلول آب ژاول به ۹۹ واحد آب یا مخلوط، یک قسمت از  این محلول به ۹ قسمت آب و یا مخلوط یک لیتر آب ژاول به ۱۹ لیتر آب بوده است.

وی ادامه داد: اگر هیچ مشخصه‌ای از بیماری کرونا در مکان‌هایی مثل منازل و ادارات وجود نداشته و رفت و آمد در این مکان‌ها زیاد باشد افراد می‌توانند میزان محلول آب ژاول را با تهیه یک واحد محلول آن به ۹۹ قسمت آب استفاده کنند و علاوه بر آن منازل متوفیان و بیماران مبتلا به کرونا میزان مصرف یک لیتر آب ژاول به ۱۹ لیتر آب یا ۴ قاشق غذاخوری وایتکس در یک لیتر آب را می‌توانند  برای ضد عفونی کردن سطوح استفاده کنند.

وی افزود: در منازلی که از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد، میزان مصرف آب ژاول یک به ۴۹ بوده که برای سرویس بهداشتی حمام سطوحی مثل میز دستگیره کف زمین سینک ظرفشویی استفاده می‌شود.

رئیس گروه سلامت محیط کار شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه الکل‌هایی که در بازار وجود دارند غالباً میزان غلظت آن ۹۶ درصد بوده است، گفت: به نظر کارشناسان بهترین ماده گندزدایی، پایه‌های الکلی ۷۰ درصد است و ما می‌توانیم با مخلوط  ۷۳۰ سی سی از الکل ۹۶ درصد و ۲۷۰ سی سی آب مقطر یا جوشیده را به غلظت ۷۰ درصد برسانیم که این الکل هم برای سطوح و هم برای ضدعفونی کننده دست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۴۷۰۰ خانه در بابل گندزدایی شدند

میرزایی  با اشاره به اینکه شبکه بهداشت بابل برای مقابله با بیماری کرونا در سطح شهرستان فعالیت خوبی داشته است، افزود: از سوم اسفندماه تاکنون توانستیم ۴۷۰۰ خانه را در سطح شهرستان گندزدایی کنیم.

وی تصریح کرد: مسیرهایی که در بابل توسط شبکه بهداشت، بخشداری‌ها، سپاه، نیروهای جهادی و گروه‌های مردمی این شهرستان گندزدایی شدند به طول تقریبا هزار و  ۹۱ کیلومتر بوده است.

رئیس گروه سلامت محیط کار شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل تاکید کرد: در شرایط کرونایی در بابل تاکنون حدود ۴۰۴ هزار و ۸۳۳ لیتر محلول وایتکس و آب هم برای ضدعفونی کردن معابر و خیابان‌های این شهرستان استفاده شده است.پ

میرزایی با بیان در بابل  تاکنون  ۲۷ هزار و ۵۹۰ کیلوگرم آهک برای ضدعفونی کردن روستاها و معابر شهری این شهرستان استفاده شده است، یادآور شد: آهک خشک ممکن است خاصیتی میکروب زدایی نداشته باشد اما وقتی با آب مخلوط می‌شود، خاصیت (بازی و قلیلایی) ایجاد می‌کند و بهتر می‌تواند میکروب را از بین ببرد که خوشبختانه از آن هم برای ضدعفونی روستاها و معابر استفاده کردیم.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار