دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۲
کلوچه سیب با طعم دلپذیر و بافت ترد خود یک میان‌وعده مغذی و سالم برای شما خواهد بود.
آوای خزر/ روزهای قرنطینه بهترین فرصت است تا مهارت‌ شیرینی‌پزی خود را تقویت کنید. کلوچه سیب یکی از شیرینی‌هایی است که علاوه بر میان‌وعده، می‌تواند به عنوان یک صبحانه عالی و خوشمزه همراه با شیر گرم سرو شود.

مواد لازم

  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه
  • سیب زرد خرد شده ۲ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل مایع ۲-۳ قطره
کلوچه سیب

طرز تهیه کلوچه سیب

  • در ابتدای کار حدود ۱۱۰ گرم کره را با کمک بخار ذوب کنید و کنار بذارید تا خنک شود. سپس آرد و بیکینگ پودر را نیز مخلوط و با هم‌ الک کنید و کنار بذارید.
  • تخم مرغ ها را با شکر با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
  • از کره خنک شده به میزان ۱/۲ پیمانه جدا کرده و به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • همزن را روی دور کند قرار دهید و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بیافزایید؛ وقتی خمیر جمع شد همزن را خاموش کنید.
  • سیب هایی که از قبل ریز خرد کرده اید را به خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  • فر را روشن و در دمای ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. از خمیر گلوله های یکسان به اندازه گردو بردارید و در سینی بچینید.
  •  سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید (تا زمانی که کلوچه ها طلایی شود).
  • پس از پخت، روی کلوچه ها پودر قند و دارچین الک‌ کرده و سپس سرو کنید.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار