دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳
میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب شمالی است که در همه جای کشور طرفدار دارد.

آوای خزر،میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی صرف می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. میرزا  قاسمی را می‌توان به ‌عنوان پیش غذا با نان یا مانند خورشت با کته سرو کرد. سیر چاشنی اصلی این غذا است که عطر و طعم خوبی به آن می‌دهد.

مواد لازم تهیه میرزا قاسمی

  • بادمجان متوسط: ۳ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۴ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

بادمجان‌ها را به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنید. بعد از کباب شدن، پوست آنها را جدا کنید. اگر در فر کباب می‌کنید، با دمای بالا حدود ۴۰ دقیقه زمان دهید. اگر توانستید روی زغال کباب کنید، زیرا کباب کردن بادمجان‌ها روی زغال طعم دودی دلچسبی به آنها می‌دهد.

اگر بادمجان‌ها را روی زغال یا گاز کبابی کردید، به کمک یک کاسه آب پوست‎ آنها را جدا کنید، چون پوست بادمجان خشک و شکننده می‌شود. ولی اگر در فر کباب شود، پوست به راحتی جدا می‌شود. به هیچ وجه از بادمجان سرخ شده برای تهیه این غذا استفاده نکنید؛ حتما بادمجان باید کبابی شود.
 
بادمجان‌ را ساطوری کنید تا حالت پوره بگیرد؛ سپس در روغن داغ حدود یک ربع تفت دهید و کمی زردچوبه به آن بزنید. سیرهای رنده شده را به آن افزوده و دوباره تفت دهید.

در این فاصله، گوجه‌ها را پوره یا رنده کنید. روی حرارت بگذارید تا آب گوجه‌ها کشیده شود.

گوجه‌ها را به بادمجان‌های در حال تفت بیفزایید و در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه در مقدار کمی روغن هم بزنید تا ببندد؛ سپس به میرزا قاسمی اضافه کنید. میرزاقاسمی به همین سادگی آماده است. پیشنهاد می‌کنیم آن را در کنار سیرترشی یا زیتون پرورده میل کنید و لذت ببرید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: