دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
محققان دریافتند که مصرف مکمل‌های ویتامین دی (D) باعث بهبود خلق‌وخوی یا جلوگیری از افسردگی و اختلالات دیگر روحی نمی‌شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سایکولوژی نیوز، ویتامین D، با عنوان ویتامین آفتاب در میان افراد شناخته می‌شود. بررسی‌های گذشته نشان داده است که عدم قرارگرفتن در معرض نور خورشید با کاهش سطح ویتامین دی در بدن مرتبط است و کمبود این ویتامین نیز با خطر بیشتر افسردگی در زندگی همراه است.

محققان دریافتند که نقش مکمل ویتامین D در پیشگیری و درمان افسردگی موردمطالعه قرار نگرفته است و باید زمینه مهمی برای تحقیقات آینده باشد.

اگر ورزش در فضای بیرون و قرارگرفتن در زیر نور آفتاب، خوردن غذاهای سرشار از ویتامین D و یا مصرف مکمل این ویتامین، منجر به بهبود وضعیت روحی افراد شود، برای بسیاری از افرادی که در معرض  خطر افسردگی و سایر اختلالات روحی هستند، استفاده از این روش‌ها می‌تواند راه‌حلی ساده و مقرون‌به‌صرفه باشد.

برخی از افراد که بیشتر زمان خود را در مکان‌های بسته(خانه) می‌گذرانند و نمی‌توانند در معرض نور خورشید قرار گیرند، بر این باورند که مصرف مکمل‌های این ویتامین به‌جای قرارگرفتن در معرض نور خورشید، می‌تواند منجر به تقویت روحیه آفتابی شود و افسردگی را جبران کند.

اما تا این اواخر، هیچ بررسی در این زمینه انجام‌نشده است که مصرف مکمل ویتامین دی، می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد.

آزمایش بر روی ۱۸۳ هزار و ۵۳ فرد میانسال و سالخورده با میانگین سنی ۶۷.۵ سال نشان داد که مصرف مکمل ویتامین D نمی‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به افسردگی شود و یا موثر در خلق‌وخوی افراد باشد. در زمان شروع این تحقیق، شرکت‌کنندگان علائم افسردگی نداشتند.

این مطالعه را محققان دانشگاه هاروارد در بوستون و بیمارستان زنان بریگام در ایالات‌متحده انجام دادند.

محققان اظهار کردند: هدف از این مطالعه، آزمایش تاثیر مکمل ویتامین D بر خطر افسردگی در اواخر عمر و تاثیر آن بر خلق‌وخوی بود.

این بررسی در سال ۲۰۱۲ شروع شد و بعد از هشت سال پیگیری نشان داد که مصرف مکمل ویتامین دی نمی‌تواند مانعی برای بروز افسردگی در بزرگسالان باشد.

البته محققان هنوز تاکید دارند که ویتامین دی در افزایش سلامت استخوان و سوخت‌وساز بدن موثر است و این تحقیق در زمینه مزایای احتمالی این ویتامین است که نیاز به تحقیق بیشتر دارد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کمبود ویتامین D
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار