دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
ترشی گوجه مشهدی که با آب گوجه فرنگی درست می‌شود و به سالاد آب گوجه مشهدی هم مشهور است یکی از خوشمزه‌ترین انواع ترشی ایرانی است.

آوای خزر/ این روزها که فصل فراوانی گوجه فرنگی است بهتر است برای درست کردن ترشی گوجه مشهدی با آب گوجه به عنوان یک ترشی مخلوط مجلسی دست به کار شوید تا تمام روزهای پاییز و تابستان را ترشی گوجه مشهدی را به عنوان یک ترشی مجلسی خانگی برای سرو در کنار انواع غذا و خوراک داشته باشید.

طرز تهیه ترشی یا سالاد فصل مشهدی با آب گوجه

 

طرز تهیه ترشی یا سالاد فصل آب گوجه مشهدی + ترکیب ادویه ترشی

مواد لازم

 

گوجه فرنگی: ۷ کیلوگرم

کرفس: ۱ دسته

هویج: ۱ کیلوگرم

سیر: ۲۰۰ گرم

فلفل تند سبز یا قرمز: ۲۰۰ گرم

گل کلم: ۲ عدد متوسط

سرکه: ۷ لیوان

نمک: ۷ قاشق غذاخوری

ادویه ترشی شامل: زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز و پودر زیره همگی پودر شده و روی هم رفته ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن ترشی گوجه مشهدی با آب گوجه ابتدا باید از شب قبل تمام مواد را بشورید و وقتی کاملا خشک شدند نگینی خرد کنید. این ترشی از انواع ترشی مخلوط ریز و مجلسی است پس باید مواد را نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید یا در غذاساز خوب پوره کنید تا یکدست شوند.

گوجه فرنگی‌های پوره شده را در یک قابلمه بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. وقتی گوجه فرنگی به حالت جوش رسید سرکه را هم اضافه کنید و بعد از ۲۰ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

نمک و سایر موادی که نگینی خرد کرده بودید را به پوره گوجه اضافه کتید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. صبر کنید ترشی خنک شود سپس آن را در ظروف شیشه‌ای درب‌دار بریزید و در یخچال بگذارید. یک هفته تا ۱۰ روز زمان لازم است تا ترشی به اصطلاح برسد.

ترشی گوجه را با گوجه سبز هم درست می‌کنند که طرز تهیه آن را قبلا برای شما توضیح داده‌ایم. اما ترشی مشهدی با آب گوجه یا همان سالاد آب گوجه مشهدی در تمام فصول سال کاربردی است و اگر گوجه فرنگی در دسترس داشته باشید می‌توانید آن را درست کنید. این ترشی را در تمام شهرهای ایران مثل ترشی هفت بیجار اواخر شهریور و اوایل مهر درست می‌کنند پس زودتر دست به کار شوید.

انتهای پیام/1005

 

 
 
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار