دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴

آوای خزر/ سس‌ها چاشنی‌های بسیار مهمی هستند که می‌توان قبل یا بعد از پخت به غذا اضافه کرد. یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های غذا، پاپریکا است که به شکل پودر یا سس وجود دارد و طعم هر غذایی را بهتر می‌کند. اما در این قسمت تصمیم گرفتیم که طرز تهیه معجون پاپریکا را به شما آموزش دهیم که با اضافه کردن هر قاشق آن به غذا، طعم غذای شما کاملا متحول خواهد شد.

معجون پاپریکا در واقع سس پاپریکا است که بسیار غلیظ تهیه می‌شود. از این سس برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی می‌توان استفاده کرد. همچنین می‌توانید آن را کنار غذا سرو کنید و به عنوان چاشنی کمی از آن را روی غذای خود بریزید تا طعم کبابی تند و شیرین آن غذای شما را خوشمزه‌تر کند.

این سس بسیار سالم‌تر از سس‌های آماده است چرا که در آن از سبزیجات گریل شده و روغن زیتون طبیعی استفاده شده است. این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد اما شما می‌توانید با گریل کردن یک یا دو عدد فلفل تند در کنار فلفل دلمه‌ای‌ها، تندی بیشتری به آن بدهید.

سس پاپریکا

مواد لازم برای ۲۵۰ گرم معجون

  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۳ عدد
  • سیر: ۵ تا ۷ حبه
  • روغن زیتون: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

 

طرز تهیه معجون پاپریکا

سس فلفل و سیر

۱.
فلفل‌ها را برش زده و قسمت داخلی آن‌ها را خارج کنید. سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید و سیر و نیمی از روغن زیتون را روی آن بریزید. سینی را در طبقه‌ی وسط فر، با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.

طرز تهیه سس فلفل دلمه‌ای

۲.
بسته به حرارت فر، بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان می‌برد تا فلفل دلمه‌ها مانند تصویر، گریل شوند. زمانی که آب میان بافتی فلفل‌ها از بین رفت و نرم شد، می‌توانید سینی را از فر خارج کنید.

طرز تهیه سس تند و شیرین

۳.
فلفل دلمه‌ای‌ها را داخل میکسر، مخلوط کن یا چرخ گوشت بریزید و به همراه مابقی روغن زیتون، نمک و فلفل قرمز میکس کنید تا جایی که پوره شود.

پوره فلفل پاپریکا

۴.
میزان غلظت این سس را می‌توانید با اضافه کردن روغن زیتون تغییر دهید.

طرز تهیه سس پاپریکا

۵.
معجون یا سس پاپریکای شما حاضر است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: