دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که به طور منظم گوشت مصرف می‌کنند، بیشتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از دیلی میل، نتایج یک مطالعه جدید که توسط دانشگاه آکسفورد در انگلیس انجام گرفته، نشان می‌دهد افرادی که در هفته ۷۰ گرم گوشت (فرآوری شده یا فرآوری نشده) می‌خورند، ۱۵ درصد بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی، ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت و ۳۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به ذات الریه هستند.

در این تحقیق با اشاره به اینکه این خطرات در مورد علاقه‌مندان به گوشت طیور نیز وجود دارد، تصریح شده که این نتایج پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات نزدیک به نیم میلیون انگلیسی طی ۱۰ سال به دست آمده است.

همچنین افرادی که هفته‌ای سه بار یا بیشتر گوشت می‌خورند، بیشتر از دیگران سیگار می‌کشند و چاق می‌شوند.

براساس این پژوهش ارتباط مهمی بین مشکلات سلامتی و مصرف گوشت وجود دارد، در حقیقت گوشت یکی از منابع اصلی اسید‌های چرب اشباع شده محسوب می‌شود.

کرن پاپیر نویسنده اصلی این تحقیق از دانشگاه آکسفورد گفت: تحقیقات بیشتری برای ارزیابی رابطه علت و معلولی بین گوشت و بیماری‌های جدی مزمن مورد نیاز است. در این صورت می‌توان فهمید که تا چه میزان می‌توان با کاهش مصرف گوشت از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها