دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
رییس سازمان غذا و دارو
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به بررسی آبلیموهای موجود در بازار در سال گذشته، از تقلب در 60 درصد این آبلیموها خبر داد و در عین حال گفت: امیدوارم در استانداردهای‌مان اصلاحاتی انجام دهیم که برخی تولید کنندگان بتوانند این آبلیمو غیر طبیعی را به نحوی تولید کنند که دیگر تقلبی شکل نگیرد.
به گزارش آوای خزر،دکتر رسول دیناروند درباره نتیجه بررسی آبلیموها که در سال گذشته انجام شد، گفت: بررسی آبلیموها انجام شد و نتایج آن به دست آمد. طبق این بررسی‌ها مشخص شد که تنها حدود 40 درصد آبلیموهای موجود در بازار مشکلی نداشتند.

وی با بیان اینکه در عین حال بر اساس این بررسی مشخص شد که 60 درصد از آبلیموهای موجود مشکل داشتند، افزود: البته این مشکل، مشکل ایمنی و سلامت نبوده است. یعنی مانند اشکالات در برخی فرآورده‌های غذایی که مصرف آنها خطرناک بوده و منجر به بیماری می‌شوند، نیست. بلکه عمده آبلیموهایی که رد شدند به علت این بوده که آب لیموی طبیعی نبوده و آن را ساخته بودند.

دیناروند در پاسخ به اینکه آیا در این آبلیموها از آب کاه به جای لیمو استفاده می‌شده؟ اظهار کرد: خیر، موضوع استفاده از آب کاه مطرح نیست، بلکه موضوع، مصرف ترکیباتی از عصاره‌ها و مواد شیمیایی مختلف در تولید آبلیمو است که همه این مواد، به تنهایی قابلیت مصرف دارند، اما وقتی آبلیمویی را به عنوان آبلیموی طبیعی خریداری می‌کنید، درحالیکه این آبلیمو طبیعی نیست، این یک نوع تقلب و کلاه‌برداری محسوب می‌شود و ما با این موضوع مشکل داریم.

دکتر رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو

وی درباره نحوه برخورد با متقلبین در این حوزه، گفت: در این زمینه هم طبق ضوابطی که داریم، با متخلفین برخورد می‌کنیم. به طوریکه ابتدا پروانه آنها تعلیق می‌شود و به تدریج برخی از آنها به تعزیرات معرفی می شوند. همچنین آنهایی هم که جرم‌شان سبک‌تر است، تعهد می‌دهند که چنین تقلباتی را تکرار نکنند.

رییس سازمان غذا و دارو در عین حال ابراز امیدواری کرد که در استانداردهایمان اصلاحاتی انجام دهیم که برخی تولید کنندگان بتوانند این آبلیموی غیرطبیعی را به نحوی تولید کنند که دیگر تقلبی شکل نگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: