دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۶۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
نایب رئیس کمیته روابط خارجی شورای انتقالی مورد حمایت امارات متحده عربی، پس از ۶ سال تجاوز بی وقفه به ملت یمن، با اعلام ناامیدی از جنگ با ارتش و نیروهای مردمی یمن، امیدهای خود را در کنترل صنعا بر باد رفته دانست.

به گزارش آوای خزر، به نقل تارنمای خبری شبکه المیادین، «احمد عمر بن فرید» از احتمال ورود نیروهای مسلح یمن به «شبوه» و کنترل آنها به دست نیروهای صنعا به وحشت افتاده و از تحولات در استان شبوه ابراز تاسف کرده است.

وی گفت که نیروهای مسلح و مردمی یمن به حومه شهر بیهان واقع در غرب شبوه نزدیک شده اند، استانی که سرشار از منابع نفت و گاز است.
بن فرید افزود که اوضاع میدانی و تحولات نظامی اکنون مشابه مارس ۲۰۱۵ و قبل از آغاز عملیات ائتلاف «عاصفه الحزم» است.

از سوی دیگر، یکی از اعضای شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات متحده عربی گفت که هدف ائتلاف سعودی برای کنترل صنعا "از دسترس خارج شده است و دسترسی به آن هر روز سخت تر و دورتر می شود.
«فاضل الجعدی»، با تاکید بر اینکه "امیدهای گسترده برای کنترل صنعا از دست ارتش و کمیته های مردمی یمن برباد رفته است توضیح داد که دلیل این امر نیروهای وابسته به «منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی است که برای جنگ وارد جنوب یمن شدند.

 شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات متحده عربی اوایل تیر ماه گذشته علام کرد که در پاسخ به سرکوبگری‌های نیروهای دولت منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی، تمام تماس‌ها و ارتباط خود با این دولت را برای ادامه اجرای توافق ریاض قطع کرده است.

«علی عبدالله الکثیری» سخنگوی شورای انتقالی جنوب یمن در اظهاراتی که در پایگاه این گروه قرار گرفته است، افزود: شبه نظامیانی که (توسط دولت مستعفی منصور هادی) از مارب و الجوف فراخوانده شده بودند روز شنبه به تحصن مسالمت آمیز مردمی در منطقه عبدان در شهرستان نصاب استان شبوه حمله کردند.

وی اظهار کرد: مردم استان شبوه این تحصن را برای اعلام مخالفت با سیاست‌های خصمانه و سرکوبگرانه شبه نظامیان(وابسته به دولت منصور هادی) در حمله به روستاها و منازل مردم و ربودن اهالی این استان و دیگر مناطق جنوب یمن برگزار کردند.

سخنگوی شورای انتقالی جنوب یمن گفت: این شورا رفتارهای خصمانه اینچنینی را موجب تضعیف توافق ریاض و تلاش ها برای تکمیل اجرای آن می داند و نمایندگان شورای انتقالی در رایزنی ها برای اجرای توافق، طرف دیگر(اشاره به دولت مستعفی) را مسؤول شکست عامدانه تلاش ها برای یافتن آتش بس و اجرای توافق می دانند.

وی افزود: شورای انتقالی جنوب که در عدن پایتخت موقت دولت مستعفی منصور هادی در جنوب یمن مستقر است روز شنبه از نمایندگان خود در رایزنی های جاری در عربستان برای تکمیل اجرای توافق ریاض خواست همه اشکال ارتباط مستقیم با دولت هادی را متوقف کند.

 این اقدام یکجانبه شورای انتقالی جنوب پس از آن صورت گرفت که "عیدروس قاسم الزبیدی" رییس شورای انتقالی جنوب نیروهای امنیتی و نظامی این شورا را در وزارتخانه های کشور و دفاع دولتی که بر اساس توافق ریاض شکل گرفته بود، ادغام کرد.
«شورای انتقالی جنوب یمن» که تحت حمایت امارات، عضو اصلی ائتلاف متجاوز به یمن قرار دارد، در سال ۲۰۱۷ تأسیس شده است و اکنون بر عدن (مرکز جنوب یمن)، استان سقطری (جنوب شرق) و دیگر مناطق جنوبی یمن سیطره دارد.

دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب ۵ نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ماه ۹۸) با  وساطت عربستان و با هدف به اصطلاح تحقق صلح در جنوب یمن توافق صلح ریاض را به امضا رساندند.

از مهم‌ترین بندهای توافق ریاض، استقرار دولت منصور هادی در شهر عدن در مدت ۷ هفته، متمرکز شدن نیروهای نظامی زیر نظر وزارتخانه‌های کشور و دفاع، مقابله مشترک با جنبش انصارالله زیر نظر ائتلاف سعودی، تشکیل یک کمیته نظارت بر توافق ریاض با نظارت عربستان بود.
امضای توافقنامه تحت نظارت سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان، محمد بن سلمان ولیعهد، عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی، محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و عیدروس الزبیدی رییس شورای انتقالی یمن صورت گرفت.

عربستان و امارات از فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی - آغاز کردند.
بر اثر این تجاوز، تاکنون هزاران یمنی کشته شده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار