دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۵
سلامت/
متخصص تغذیه گفت: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.


به گزارش آوای خزر به نقل از فارس،محمد آذرفر متخصص تغذیهدر خصوص خواص «آواکادو» توضیح داد: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.

وی با بیان اینکه همه این اسیدآمینه‌ها، زیست فراهم هستند، اظهار داشت: یعنی بدون هیچ تغییری وارد دستگاه گردش خون بدن می‌شوند و به دلیل وجود پروتئین فراوان در آووکادو، این میوه یک منبع عالی پروتئین است.

متخصص تغذیه با بیان اینکه هر وقت صحبت از پتاسیم می‌شود، همه موز را به عنوان منبعی برای پتاسیم نام می‌برند تصریح کرد: پتاسیم موجود در آووکادو حتی از موز هم بیشتر است. یک «آووکادو» متوسط دارای ۹۷۵ میلی‌گرم پتاسیم است. برای حفظ سلامت کلیه، فشار خون و سلامت عضلات، وجود پتاسیم ضروری است.

آذرفر افزود: «آووکادوها» یکی از سالم‌ترین محصولات طبیعی هستند، چرا که در صورت استفاده از آفتکش‌ها نیز این میوه به دلیل پوشش سختی که دارد، آلوده نمی‌شود؛ «آووکادوها» دارای چربی‌های سالم هستند و طعم مطلوبی دارند. می‌توان از آنها در تهیه ساندویچ‌ها، سالادها و… استفاده کرد.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: میوه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار