دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۳
در این مطلب طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. آیا تمایل دارید طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را بیاموزید.

آوای خزر/ امروز قصد داریم طرز تهیه املت ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم، 

املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری

کره: ۲ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز: دوسوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز: دوسوم پیمانه

پیاز خرد کرده: یک چهارم پیمانه

ژامبون: ۴ ورق نازک

آووکادوی ورقه‌ای خرد کرده: یک نصفه

پنیر چدار: ۲ ورق

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابه‌ای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفل‌های دلمه‌ای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار

حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیماندة کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه در حدود یک دوم پیمانه از مایة تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد.

سپس نیمی ازورقه‌های ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمة دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید./ باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار