دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۴
نسل‌های بعدی که میراثداران شهید فهمیده‌ها هستند، باید بدون ترس و واهمه و با اتکا به فرهنگ اسلامی و ایرانی پا به عرصه‌های نوین فنآوری بگذارند.

نوجوانان امروز افسران جنگ نرم هستندبه گزارش آوای خزر، بسیارمستغنی و و موثر بوده و هست. تاثیر فرهنگ دفاع مقدس فقط محدود به دوران هشت ساله‌ی جنگ ایران و عراق نمی‌شود و دوران قبل و پس از آن را نیز شامل می‌شود. همچنین این فرهنگ تنها بر روی قشری خاص با محدودیت‌های سنی خاص تاثیرگذار نیست.

رشادت شهید «فهمیده» در مقابله با دشمن بعثی در سن سیزده سالگی یکی از جلوه‌ها و نمود‌های تاثیر فرهنگ ایثار و از جان گذشتگی در بین اقشاری نوجوان است.

دفاع مقدس تمام شدنی نیست و نیز محدود و محصور به دوران خاصی نیز نمیشود بلکه در عرصه‌های مختلف بنا بر اقتضای زمانه نمود پیدا میکند. گاه در عرصه‌های دیپلماتیک، گاه در عرصه‌های اقتصادی و گاهی در عرصه‌های فرهنگ و فنآوری.

امروز بیشتر از جای دیگری مرز‌های سایبری کشورمان نیازمند دفاعی است از جنس دفاع مقدس. شیطنت‌های اخیر دشمنان این مرز و بوم و این آب و خاک نشان داد از سویی قشر نوجوان و جوان باید بیشتر با فرهنگ دفاع مقدس در عرصه‌های سایبری آشنا شوند و از سویی دیگر یارایی و توانایی مقابله با دشمنان در فضای اینترنتی را داشته باشند. به بیانی دیگر امروز کشور ما نیازمند وجود شهید فهمیده‌ها در عرصه‌ی جنگ نرم است.

افسران جنگ نرم فقط مامورین کاردان و متخصصی نیستند که در سازمان‌ها و ارگان‌ها اطلاعاتی و امنیتی مشغول به خدمتند. بلکه اقشار مختلف مردم از جمله نوجوانان و جوانان به بیشتر از سایر اقشار در معرض خطر هستند نیزخود به تنها افسر جنگ نرم به حساب می‌آیند. لازمه ورود به چنین جنگ نابرابری، رشد سواد رسانه‌ای است.

بالا بردن اطلاعات نوجوانان و جوانان درباره‌ی فنآوری‌های نوین، پرهیز از تکنوفوبیا (ترس از فنآوری) والبته میدان دادن به این نوجوانان از عوامل مهمی هستند که میتوانند باعث افزایش سواد رسانه‌ای در نوجوانان شود. از بین مولفه‌های بالا میدان دادن به نواجوانان و جوانان از مهمترین مولفه‌ها به شمار می‌آید.

رسانه‌های جمعی و آموزش و پرورش هر کدام به شکلی میتوانند در افزایش سواد رسانه‌ای قشر نوجوان مثمر ثمر باشند، اما این استعداد‌ها تا از حالت بالقوه به شکل بالفعل درنیآیند شکوفا نخواهند شد.

در این بین نقش فرهنگسرا‌ها و پارک‌های فنآوری و برنامه‌هایی که در قالب مسابقه، کلاس‌های فوق برنامه و... برگزار میکنند بسیار مهم و حائز اهمیت است.

متولیان امر با عنایت به ضرورت بسط و گسترش سواد رسانه‌ای در عرصه‌های مختلف میتوانند نسل بعد را مستغنی‌تر از نسل‌های قبلی سازند و از سویی دیگر ترس از رسانه‌ها و فنآوری‌های نوین را بکاهند و باعث شوند نسل‌های بعدی که میراثداران شهید فهمیده‌ها هستند، بدون ترس و واهمه و با اتکا به فرهنگ اسلامی و ایرانی پا به عرصه‌های نوین فنآوری بگذارند.
انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها