دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳
رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه تاکید کرد: افراد از هرگونه پُرخوری در وعده‌های افطار و سحر خودداری کنند، چرا که بعد از ماه مبارک رمضان دچار چاقی و اضافه وزن خواهند شد.

 

هادی عبدالله زاد  با بیان اینکه استفاده از برکات روزه داری در ماه مبارک رمضان در صورت داشتن تغذیه سالم و درست در این ماه است، گفت: افراد نباید به خاطر روزه داری در طول روز دست به پرخوری در وعده‌های افطار و شام بزنند و یا وعده سحر را آنقدر حجیم استفاده کنند که در طول روز گرسنه نشوند.
 
وی تصریح کرد: پُرخوری و مصرف غذاهای حجیم نه تنها به رفع گرسنگی در طول روز کمک چندانی نمی‌کند، بلکه موجب افزایش وزن و چاقی پس از ماه مبارک رمضان می‌شود.
 
مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: تعداد وعده‌های غذایی در زمان روزه داری مانند دیگر روزهای عادی سال است و افراد هر سه وعده غذایی را در ماه مبارک رمضان باید داشته باشند.
 
عبدالله زاد تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان وعده افطار مانند وعده صبحانه است و افراد می‌توانند برای این وعده از آب گرم همراه با خرما، لقمه نان و پنیر و سبزی، شیربرنج، فرنی و یا انواع سوپ و آش استفاده کنند.
 
وی مصرف زولبیا و بامیه را مناسب ندانست و افزود: این خوراکی حاوی مقادیر بالای چربی و شکر است و مصرف زیاد آن می‌تواند موجب افزایش وزن افراد شود.
 
عبدالله زاد بر ایجاد فاصله بین وعده افطار و شام تاکید کرد و افزود: افراد باید بعد از گذشت حداقل یک ساعت از افطار یک شام ساده صرف کنند و می‌توانند در این وعده از انواع مواد غذایی مانند انواع پلوها و خورش‌ها استفاده کنند.
 
این متخصص تغذیه بر سبک بودن وعده شام تاکید کرد و افزود: استفاده از غذاهای حجیم در این وعده موجب بی حالی افراد شده و خواب آنها را دچار اختلال می‌کند.
 
وی افزود: در فاصله بین شام تا زمان خواب هم مصرف انواع میوه توصیه می‌شود.
 
عبدالله زاد با بیان اینکه وعده سحری مشابه وعده ناهار است، گفت: متأسفانه برخی عادت دارند که وعده سحری را حذف می‌کنند که این کار بسیار خطرناک است و در بلندمدت موجب ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش می‌شود.
 
رئیس انجمن تغذیه استان کرمانشاه مصرف شیرینی جات را برای وعده سحر مناسب ندانست و افزود: مصرف انواع شیرینی در این وعده موجب افزایش قند خون شده و به تبع آن انسولین بدن افزایش یافته و افت قند خون رخ می‌دهد و فرد دچار ضعف و بی حالی می‌شود.
 
عبدالله‌زاد افزود: همچنین مصرف غذاهای شور و پرادویه و نیز غذاهای سرخ کردنی در این وعده توصیه نمی‌شود و افراد می‌توانند از انواع خورش و پلو در وعده سحری استفاده کنند.
 
وی تاکید کرد: در وعده سحر همچنین مصرف چای توصیه نمی‌شود، چرا که چای مدر (ادرار آور) است و می‌تواند احساس تشنگی در طول روز را تشدید کند.
 
این متخصص تغذیه بر مصرف هشت لیوان مایعات در طول وعده افطار تا سحر تاکید کرد و افزود: مصرف سبزیجات و انواع میوه نیز در این وعده توصیه می‌شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها: چاقی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار