دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می‌کنند، اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟

به گزارش آوای خزر، گرم کردن دوباره چای دم‌شده، بو و خاصیت آن را از بین می‌برد. همچنین می‌تواند سلامتی شما را تهدید کند. 

خطرات گرم کردن دوباره چای چیست؟

اگر چای بیشتر از چهار ساعت مانده باشد گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری‌ها می‌شود. این موضوع در مورد چای هندی که با شکر و شیر سرو می‌شود، بیشتر صدق می‌کند، زیرا خطر رشد باکتری را افزایش می‌دهد. چای میوه‌ای هم خاصیت خود را بعد از دوباره گرم کردن از دست می‌دهد.
اگر چای در دمای اتاق بین ۴ تا ۸ ساعت باقی مانده باشد، نباید آن را دوباره گرم کنید، اما اگر چای به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از دم کشیدنش از گذشته باشد، می‌توان دوباره آن را گرم کرد.باکتری مسمومیت غذایی معمولا در چای دم شده که مجدد در معرض گرما باشد خودش را نشان می‌دهد. چایی که همراه با شیر باشد و یا ماده اضافه داخل آن وجود داشته باشد، بعد از گرم شدن وضعیت بدتری را ایجاد می‌کند و ممکن است به دلیل تولید قارچ هم خطرناک باشد.

تاثیر روی مزه

علاوه بر این که چای بعد از گرم شدن دوباره، خواص خود را از دست می‌دهد، مزه آن نیز تغییر خواهد کرد. پلی فنول‌های مسئول رنگ و طعم چای، در چنین حالتی دچار مشکل شده و در نتیجه طعم چای تلخ‌تر از حالت طبیعی می‌شود.

 

چگونه چای را دوباره گرم کنیم؟

دوباره گرم کردن چای سرد شده، هرگز پیشنهاد نمی‌شود، اما اگر مجبور به انجام این کار شدید، بهتر است که چای را داخل یک قوری تمیز بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و آن را روی کتری به مدت ۳ تا ۴ دقیقه قرار دهید تا دوباره حرارت بگیرد. برای این که سلامت گوارش‌تان حفظ شود، هرگز چایی که بیش از ۴ ساعت در دمای اتاق باقی مانده است را دوباره گرم نکنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار