دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳

آبدوغ خیار، غذای محبوب کدبانوهای ایرانی در نیویورک تایمز!

روزی امیرکبیر که از حیف و میل سفره‌های خوراکِ درباری به تنگ آمده بود به شاه پیشنهاد داد که برای یک روز آنچه رعیت می‌خورند میل فرمایند! شاه پرسید که مگر رعیت ما چه میل می‌کنند؟ امیر گفت: ماست و خیار!

به گزارش آوای خزر، روزی امیرکبیر که از حیف و میل سفره‌های خوراکِ درباری به تنگ آمده بود به شاه پیشنهاد داد که برای یک روز آنچه رعیت می‌خورند میل فرمایند! شاه پرسید که مگر رعیت ما چه میل می‌کنند؟ امیر گفت: ماست و خیار!

آبدوغ خیار، غذای محبوب تهرانی در نیویورک تایمز!

شاه سرآشپزباشی‌ را صدا زد و فرمان داد برای ناهار فردایش ماست و خیار درست کند. سرآشپزباشی‌ به تدارکات‌چی دستور تهیه مواد زیر را داد:

ماست پرچرب اعلا یک من، خیار نازک و قلمی ورامین ۲ من، گردو مغز سفید بانه ۳ کیلو، پیاز اعلای همدان یک من، کشمش اعلا و مویزِ شاهانی بدون هسته یک کیلو، نان مرغوب مغزدار خاش‌خاش‌دارِ دو آتیشه ۳ من و نعنای باغی اعلا و سبزی‌های بهاری یک کیلو.

آبدوغ خیار، غذای محبوب تهرانی در نیویورک تایمز!

ناصرالدین‌شاه بعد از اینکه یک شکم سیر ماست و خیار تناول کرد، فرمان یک کاسهِ اضافه داد و در حالی‌که ترید می‌فرمودند برگشت و به امیرکبیر گفت: «رعایای ما چه غذاهایی می‌خورند و ما بی‌خبر بودیم، هر کس نارضایتی کرد و کفران نعمت، به چوب و فلک ببندینش.»

عجب غذای گرانی می‌خورد این رعیت!

آبدوغ خیار، غذای محبوب تهرانی در نیویورک تایمز!

از این داستان طنز که بگذریم این غذای اصیل که تهرانی‌ها مبدع آن هستند و در روزهای گرم تابستان در وعده‌های عصرانه یا نهار آن را میل می‌کنند شهرت جهانی دارد. روزنامه معتبر نیویورک تایمز که هر از گاهی دستور پخت یک غذا را از سراسر جهان می‌گذارد این غذا را در چند نوبت، هم در بخش آشپزی و هم در سایت اصلی روزنامه به مخاطبانش (صفحه آشپزی این روزنامه در اینستاگرام بیش از ۴ میلیون دنبال کننده دارد) معرفی کرده‌است.

آبدوغ خیار، غذای محبوب تهرانی در نیویورک تایمز!

این روزها آبدوغ خیار در رستوران‌های بالای شهر هم سرو و کاسه‌ای تا ۱۰۰ هزار تومان هم فروخته می‌شود، اگر ناصرالدین شاه می‌توانست از تاریخ بیرون بیاید و سری به رستوران‌های لاکچری بزند این طنز تاریخ را با اندکی تغییر دوباره تکرار می‌کرد رعیت عجب غذای گرانی می‌خورد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار