دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۴
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌و‌گو با آوای خزر:

پیگیری کمیسیون اجتماعی مجلس برای اصلاح سهم بیمه رانندگان کامیون

علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش سهم پرداختی بیمه برای رانندگان برخلاف عدالت است، از تدوین طرحی دو فوریتی برای اصلاح سازوکار موجود در حوزه تأمین اجتماعی خبر داد.

 

 به گزارش آوای خزر، علی بابایی کارنامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار کرد: براساس گزارش‌هایی که به نمایندگان مجلس از سوی مجامع استان‌های مختلف رسیده، اجرای بند "خ" قانون برنامه هفتم توسعه منجر به افزایش تصاعدی سهم پرداختی بیمه‌شدگان نسبت به سنوات گذشته شده که این مسئله به‌ویژه برای رانندگان زحمتکش و شریف کشور که از پایه‌های توسعه پایدار هستند، نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه موضوع فقط مربوط به رانندگان نیست، بلکه گروه‌هایی مانند قالیبافان و کشاورزان را نیز شامل می‌شود، گفت: در همین راستا هفته گذشته جلسه‌ای با دکتر سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد و ایشان وعده دادند در صورت اثبات برداشت نادرست از ماده قانونی مذکور، اصلاحاتی در بخشنامه‌ها و تفسیر قانون انجام شود.

بابایی افزود: همچنین با هماهنگی دکتر قالیباف، ریاست مجلس شورای اسلامی، معاونت قوانین و مرکز پژوهش‌های مجلس، طرحی دو فوریتی برای اصلاح مواد مرتبط با بیمه در حوزه کمیسیون اجتماعی در دست تدوین است تا مشکلات فعلی به‌صورت اساسی حل‌وفصل شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه تاکید کرد: از مسئولان تأمین اجتماعی به‌ویژه مدیران استانی انتظار می‌رود فعلاً از قطع بیمه رانندگان، به‌ویژه رانندگان سنگین، خودداری کنند، زیرا هرگونه وقفه در بیمه این عزیزان می‌تواند علاوه بر تأثیر منفی بر خدمات درمانی، سوابق بیمه‌ای آنها را نیز زیر سوال ببرد.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همراهی، این مشکل به صورت ریشه‌ای در سراسر کشور برطرف شود تا مشاغل سخت و پرزحمت، همچون رانندگان، از حمایت‌های واقعی برخوردار شوند.

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار