دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸
با حکم مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری

مهدی قاسمیان سرپرست اداره منابع طبیعی میاندورود شد

مهدی قاسمیان سرپرست اداره منابع طبیعی میاندورود شد
مهدی قاسمیان با حکم علی باقری جامخانه، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری، به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میاندرود منصوب شد.

به گزارش آوای خزر، مراسم معارفه سرپرست جدید اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میاندرود، با حضور معاونان حوزه‌های حفاظت و امور اراضی، فنی آبخیزداری، سرپرست اداره حراست و رئیس اداره امور اداری اداره‌کل منابع طبیعی مازندران – ساری برگزار شد.

در این مراسم، حکم انتصاب مهدی قاسمیان به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی میاندرود از سوی علی باقری جامخانه، مدیرکل منابع طبیعی استان، به وی اعطا شد.

قاسمیان پیش از این به عنوان رئیس واحد حقوقی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساری فعالیت داشت و دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته‌های منابع طبیعی و حقوق است.

گفتنی است، سید حمید ساداتی که پیش‌تر ریاست اداره منابع طبیعی میاندرود را بر عهده داشت، با حکم جدید مدیرکل به سمت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساری منصوب شده است.

انتهای پیام/

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار