دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۷۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۲:۱۶
امروز تصمیم داریم روش پخت یک شامی کباب گیاهی را برای طرفداران این سبک از آشپزی آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شامی کباب هندی، با ما همراه باشید.

آوای خزر؛ امروز تصمیم داریم روش پخت یک شامی کباب گیاهی را برای طرفداران این سبک از آشپزی آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شامی کباب هندی، با ما همراه باشید.

 

شامی کباب گیاهی به سبک هندی

مواد لازم برای 6 نفر:

سیب زمینی متوسط: 5 عدد

گشنیز خرد شده: نصف پیمانه

نخود فرنگی: یک پیمانه

فلفل سبز: دو عدد

اسفناج: یک دسته‌ی کوچک

آرد: سه قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی‌ها را می‌پزیم. پس از آن، سیب زمینی‌های پخته شده را در غذاساز می‌ریزیم تا کاملا له شوند.

سیب زمینی‌های له شده را در ظرفی جداگانه می‌ریزیم.

نخودفرنگی‌ها را به همراه فلفل در غذاساز می‌ریزیم تا کاملا له شوند. سپس آنها را به سیب زمینی اضافه می‌کنیم.

حالا نوبت خرد کردن گشنیز و اسفناج است.

سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به همراه نمک، روغن زیتون و آبلیمو و آرد را به مواد قبلی می‌افزاییم.

مواد را خوب ورز می‌دهیم. از مواد، گلوله‌های کوچکی برداشته و به دلخواه شکل می‌دهیم. سپس در روغن داغ با حرارت ملایم، سرخ می‌کنیم.

 

منبع: atbaki

انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار