به گزارش آوای خزر از ساری، تالار فرهنگ و هنر مرکز مازندران بهعنوان بزرگترین تالار فرهنگی هنری شمال کشور واقع در خیابان طبرستان، ۱۲ سال است که از آغاز ساخت آن میگذرد.
بودجههای استانی و سازمانی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی طی این سالها نتوانست این پروژه بزرگ را به سرانجام برساند و علیرغم تلاش مدیران کل استانی وضعیت آن از کندی به توقف تبدیل شد!
با روی کار آمدن مدیر جدید که کار خود را با فعالیتهای فرهنگی و هنری آغاز کرده است و درد هنرمندان را به خوبی درک میکند، روزنهای از امید به دل اصحاب فرهنگ و هنر نشست.
عباس زارع مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با پیگیریهای خود توانست پس از سالها و برای نخستینبار نشستی را ترتیب دهد که وزنههای استانی و ملی مهم در آن حضور داشتند تا تکلیف پروژه فرهنگی بزرگ شهر ساری مشخص شود.
سرانجام با هماهنگی استاندار مازندران و پیگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، رایزنیهای لازم برای تکمیل پروژه تالار بزرگ فرهنگ و هنر ساری توسط دکتر غلامی ریاست سازمان برنامه و بودجه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت پذیرفت.
در همین رابطه، نشست مشترکی با حضور دکتر لادن حیدری معاون توسعه ومنابع انسانی وزیر ارشاد، دکتر مفید غلامیراد رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران و عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
به گفته زارع، در این نشست مقرر شد که تکمیل پروژه تالار فرهنگی مازندران، از اعتبارات عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و از محل بودجه متوازن استانی، همچنین اعتبارات سفر استانی ریاست محترم جمهور به مازندران به سرانجام برسد.
وی ادامه داد: تالار مرکزی فرهنگ و هنر ساری که کار ساخت آن از سال ۱۳۸۶ آغاز شده، دارای ۱۲۹۶ مترمربع زیربنا، سالن آمفی تئاتر هزار نفره، سالن سینما، سالن ویژه کودکان و نوجوانان، نگارخانه، گالری و اتاقهایی برای برپایی کارگاههای آموزشی است که تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، اظهار امیدواری کرد که با پیگیریهای صورت پذیرفته در آیندهای نزدیک شاهد افتتاح بزرگترین تالار مرکزی شمال کشور و از درخواستهای اصلی اصحاب فرهنگ و هنر باشیم.

به گزارش آوای خزر، پروژه تالار مرکزی شهر ساری در حال حاضر 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. اصحاب فرهنگ و هنر برای فعالیتها و کارگاههای آموزشی خود جایگاه مناسبی ندارند حتی برای نمایش آثارشان مجبور میشوند به سایر استانها مراجعه کنند، کنسرتهای مختلفی در مرکز استان برگزار میشود اما مکان مناسبی در اختیار دستاندرکاران نیست و سالهاست که بسیاری از فرهنگدوستان و هنرمندان، نتوانستند یک نمایش تئاتر را در فضایی مناسب تماشا کنند.
مازندران سالانه میزبان جشنوارههای مختلف ملی چون لیلم، وارش، موسیقی، تیرنگ، نامهای به امام رضا و جشنوارههای بومی محلی فراوانیست، از اینرو تسریع در اختصاص اعتباراتی که از آنها سخن به میان آمد؛ جان تازهای به ساختمان نیمهکاره تالار مرکزی شهر خواهد بخشید و با بهرهبرداری از آن نیز بخش مهمی از نگرانیهای اصحاب فرهنگ و هنر استان برطرف میشود.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1001