دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹
کیک فنجانی همان کاپ کیک است که در طعم‌ها و مزه‌های گوناگون درست می‌شود.
 
 

آوای خزر: کیک فنجانی پرتقالی یک دسر پاییزی خوش‌طعم و عطر است که خاصیت زیادی دارد. این کیک که خیلی هم ساده تهیه می‌شود، برای کودکان میان‌وعدۀ مناسبی همراه با شیر یا آب‌ میوه‌های طبیعی است.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شکر: 7 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • روغن: 6 قاشق غذاخوری
  • آرد: 10 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • آب پرتقال: شش قاشق غذاخوری
  • پرتقال: 2 عدد

طرز تهیه:

 

پرتقال‌ها را خوب بشویید. پوست آن‌ها را بگیرید و رندۀ ریز کنید.

دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست را رنده کنید. اگر قسمت سفید رنگ را رنده کنید، تلخ می‌شود.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید.

شکر، پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به تخم‌مرغ افزوده و هم بزنید.

وقتی شکر و تخم‌مرغ کاملاً با هم مخلوط شدند، روغن را به مواد بیفزایید. سپس آب پرتقال و آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط منسجم و یکدست شود. حالا خمیر کیک آماده است.

فنجان یا استکان موردنظر را چرب کنید. یک‌سوم فنجان را از خمیر پر کنید، چون کیک در طول پخت پف می‌کند و حجم آن زیاد می‌شود.

در قابلمه‌ای آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. توجه کنید که مقدار آب قابلمه تا نصف ارتفاع فنجان‌ها باشد و بیشتر نشود.

پس از اینکه آب جوشید، فنجان‌ها را در قابلمه بگذارید. روی در قابلمه یک دم‌کنی خیلی ضخیم بگذارید و زیر آن را کم کنید تا با حرارت ملایم آرام بجوشد.

کیک‌های فنجانی باید حدود 20 دقیقه در قابلمه با آب در حال جوش بمانند.

پس از گذشت این زمان، گاز را خاموش کنید و با یک حوله روی قابلمه را بپوشانید. فنجان‌ها باید 10 دقیقه در قابلمه بمانند.

پس از ده دقیقه کیک آماده است. در قابلمه را بردارید و فنجان‌ها را بیرون بیاورید.

کیک‌ها را در ظرف بچینید و به‌صورت ساده یا با خامه و تکه‌های پرتقال تزیین کنید.

برچسب ها: آشپزی ، دسر ، کیک ، میان وعده
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار