دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
فست فود
نان سیر یک پیش‌غذای بی‌نظیر و لذیذ است که با انواع نان فانتزی درست می‌شود.
 

آوای خزر: نان سیر نوعی فست فود و پیش‌غذای خوش‌مزه است که طرفداران زیادی دارد و به‌راحتی در منزل آماده می‌شود. این نان با وجود مواد ساده‌ای که دارد، بسیار خوش‌طعم و لذیذ است و حتی گیاه‌خواران هم آن را می‌پسندند.

مواد لازم:

  • نان تست: ۱۰ عدد
  • کرۀ آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:

 

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

کره را با حرارت ملایم آب کنید. نان‌های تست‌ را به اندازۀ دل‌خواه برش بزنید.

کرۀ آب شده، روغن‌زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. وقتی که مواد خوب مخلوط و یکدست شدند، آن را روی نان‌های تست بمالید.

سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و نان‌ها را در آن بچینید. ۵ دقیقه برای آماده شدن نان سیر کافی است. رنگ نان باید طلایی باشد و قهوه‌ای نشود.

پس از ۵ دقیقه پنیر پیتزای رنده شده را روی نان‌ها بریزید و حدود 3 دقیقه زمان بدهید تا پنیر روی نان آب شود. پس از اینکه پنیر کمی طلایی شد، سینی را از فر بیرون بیاورید.

نان سیر را باید به‌صورت گرم و در صورت تمایل با انواع سس یا دیپ سرو کنید.

نکات مهم:

 

برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت باگت‌ها را با ضخامت ۲ تا 3 سانت برش بزنید و مواد را روی آن بریزید.

به‌جای آویشن می‌توانید از جعفری تازه استفاده کنید.

مقدار سیر را می‌توانید نسبت به ذائقۀ خود کم و زیاد کنید.

می‌توانید مواد را روی خمیر پیتزا بریزید و نان سیر را به‌صورت پیتزا درست کنید.

اگر فر ندارید نان سیر را در تابه درست کنید. برای این کار کف تابه را کمی چرب کنید و نان‌ها را در آن بچینید. سپس در تابه را ببندید تا پنیر روی نان آب و زیر نان هم برشته و طلایی شود.

در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری ترۀ خرد شده روی نان سیر بریزید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها