آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۸۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱
طرز تهیه سوپ شلغم و و پیاز و جو ساده و خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا را در آوای خزر بخوانید.

 

آوای خزر: می‌دانید برای مقابله با ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا چه خوراکی‌هایی باید بخورید؟ شما چه مواد غذایی را برای درمان سرماخوردگی امتحان کرده‌اید؟ پاییز و زمستان فصل سرماخوردگی و اگر کمی بدشانس باشید آنفولانزا است. اما نگران نباشید. پاییز و زمستان فصل خوراکی‌های خوشمزه و مفید و ضد ویروس است. یکی از بهترین مواد غذایی برای درمان سرماخوردگی شلغم است. حالا اگر این شلغم را به صورت سوپ با مرغ که خودش درمان سرماخوردگی است، پیاز که یک ماده ضد عفونت، ضد ویروس و ضد التهاب است و جو پرک سرشار از فیبر و ویتامین درست کنید یک معجون فوق‌العاده برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا ساخته‌اید. ااگر بادار هستید برای پیشگیری از سرماخوردگی حتما سوپ شلغم را با پیاز، شیر، گوشت قرمز یا گوشت مرغ، جو پرک یا دانه جو تهیه کنید. سوپ شلغم برای کودک شما هم یک غذای بسیار مفید و مفوی است. طرز تهیه سوپ شلغم و و پیاز و جو ساده و خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا را در آوای خزر بخوانید.

 

طرز تهیه سوپ شلغم و پیاز و جو خوشمزه

 

طرز تهیه سوپ شلغم و پیاز و جو خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

 

 

مواد لازم

مرغ: ۲۵۰ گرم

شلغم: ۲ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد کوچک

قارچ: ۲ عدد کوچک

پیاز: ۱ عدد متوسط

کره: یک قاشق چایخوری

زنجبیل تازه و رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

جو پرک: به مقدار لازم

نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

سبزی سوپ: ۵ قاشق غذاخوری

شیر: در صورت دلخواه یک استکان

 

طرز تهیه

 

طرز تهیه سوپ شلغم و پیاز و جو خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

 

مرغ را بشورید و با پیاز نگینی خرد شده و زنبیل و مقداری آب بپزید. آب باید به حدی باشد که فقط روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد کف روی مرغ را بگیرید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی مرغ نیم‌پز شد دو عدد هویج را اضافه کنید. بهتر است یکی از هویج‌ها را رنده کنید و دیگری را نگینی خرد کنید. شلغم‌ها را هم به اندازه دلخواه خرد و اصافه کند. ده دقیقه بعد قارج‌ها را هم برش بزنید و اضافه کنید. یک قاشق چایخوری کره هم بریزید. همزمان با اضافه کردن قارچ جو پرک را هم اضافه کنید. چون می‌خواهیم سوپ حسابی جا بیفتد باید روی شعله ملابم گاز آرام آرام بپزد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سبزی و شیر (اختیاری) را اضافه کنید تا خواص آن‌ها حفظ شود. چون سوپ رژیمی و برای درمان سرماخوردگی است بهتر است خامه استفاده نکنید و می‌توانید کره را هم حذف کنید. اگر هم اب قلم دارید حدود ½ فنجان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید شعله گاز را خاموش و به صورت داغ سرو کنید.

حتما بخوانید  12 غذای کم کالری و لاغر کننده و سیر کننده که هر چه بخورید چاق نمی‌شوید

 

نکته: می‌توانید بعد از پخت سوپ نیمی از آن را میکس کنید و با نیم دیگر به صورت میکس نشده مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید تمام سوپ را هم میکس کنید. سوپ شلغم و جو و پیاز را با خامه (در صورت تمایل)، پیازچه خرد شده، آبلیمو یا روغن زیتون سرو کنید. 

منبع: افق کوروش

 
انتهای پیام/1000
 
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار