دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵

 آوای خزر:چشم‌ها همچون دوربین بدن عمل کرده و به فرد اجازه می‌دهند که تماشا کند و به حافظه بسپارد.


به گزارش آوای خزر به نقل از ایسنا، اندام‌های بدن نیز همچون تجهیزاتی که به کار گرفته می‌شوند درصورتیکه استفاده افراطی از آن‌ها شود به استراحت نیاز دارند تا عملکرد صحیح خود را داشته باشند.


نتایج یک بررسی نشان داد کارمندان به طور میانگین سالانه ۱۷۰۰ ساعت را به کار با رایانه اختصاص می‌دهند که در این بین کار با گوشی‌های هوشمند و تبلت در مواقع استراحت نیز به آن اضافه می‌شود.


استفاده بیش از حد از گوشی‌های هوشمند و رایانه با بروز عارضه‌های چشمی از قبیل فشار چشم، خشکی، سردرد و بی‌خوابی مرتبط است. با این وجود، افراد همچنان مدت زمان زیادی را به کار با این تجهیزات اختصاص می‌دهند. برای بسیاری از افراد خودداری از کار با این تجهیزات و استراحت دادن به چشم‌ها سخت است. با این حال تمریناتی وجود دارد که با انجام آن‌ها می‌توان به چشم‌ها استراحت داد.


"یوگای چشم" از جمله این تمرینات است. یوگای چشم همچون یوگای مرسوم به دنبال بهبود انعطاف‌پذیری در چشم‌هاست. یوگای چشم شامل مجموعه‌ای از حرکات آرام‌کننده است که در هر زمان از روز قابل انجام است.


سایت تخصصی "مدیکال دیلی" در این مقاله به برخی از این تمرینات اشاره کرده‌ است:
تمرین ۲۰ ثانیه‌ای: شیئی را که در فاصله دور از شما قرار دارد انتخاب کرده و برای مدت ۲۰ ثانیه بدون پلک زدن به آن خیره شوید. سپس انگشت شست خود را از همین فاصله دور زیر شیء مزبور نگه دارید و سپس و تمرکز نگاه خود را بین شیء و نوک انگشت‌تان تغییر دهید.


مرطوب کردن چشم‌ها: در این روش کافیست فرد برای مدت چند ثانیه به جهت‌های مختلف نگاه کند یا با چشم‌ها حرکت زیگزاگی داشته باشد. این روش به افزایش رطوبت کره چشم کمک می‌کند.


پلک زدن سریع: چند بار پلک بزنید و سپس چشم‌ها را برای مدت ۲۰ ثانیه بسته نگه دارید. با چشم‌های بسته سعی کنید به جهات پایین، بالا، چپ و راست نگاه کنید، در همین حالت و روی هر جهت، پنج ثانیه مکث کرده و سپس جهت نگاه را در حالی که هنوز چشم‌هایتان بسته است تغییر دهید.


قرار دادن کف دست‌ها روی چشم: دست‌ها را به یکدیگر ساییده تا گرم شوند. چشم‌ها را بسته و کف دست‌ها را روی آن قرار دهید تا زمانیکه احساس کنید چشم‌ها گرمای دست‌ها را جذب کرده‌اند.


یوگای چشم برای کاهش فشار چشم نیز مفید است. هرچند، ممکن است در برخی شرایط و بیماری‌ها از قبیل آب مروارید و آب سیاه بی‌اثر باشد.

انتهای پیام/2000

برچسب ها: ورزش چشم ، سلامت چشم ، چشم
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها