دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۷
کم کاری تیروئید به ‌عنوان نارسایی غده تیروئید در تولید مقادیر کافی از هورمون‌های مورد نیاز برای تنظیم متابولیسم بدن مانند تری یدوتیرونین و تیروکسین تعریف می‌شود.

به گزارش آوای خزر، علائم مرتبط با کم کاری تیروئید به کندی پیشرفت می‌کنند و اغلب به سختی می‌توان آنها را از سایر بیماری‌هایی که ممکن است با این عارضه مرتبط باشد، تشخیص داد.

بر اساس گزارش لایو ساینس، ۷ علامت شایع اختلال کم کاری تیروئید عبارتند از: افزایش تدریجی وزن، خستگی، حساسیت بیش از حد به دمای سرد، دردهای عضلانی و مفاصل، خشکی پوست یا نازک شدن موها، قاعدگی‌های سنگین یا نامنظم و افسردگی.

در صورت مشاهده هر یک از این علائم بهتر است با پزشک عمومی خود مشورت شود تا با انجام آزمایش خون و اندازه‌گیری سطح هورمون‌ها عملکرد غده تیروئید مورد بررسی قرار گیرد.

به طور معمول پس از تشخیص اختلال کم کاری تیروئید مصرف یک دوره از قرص لووتیروکسین برای افزایش سطح هورمون تیروکسین تجویز می‌شود. همچنین انجام مرتب آزمایش خون برای اطمینان از بازگشت سطح هورمون به مقدار عادی و معاینه سالانه نیاز است.

هیچ راهی برای پیشگیری از کم کاری تیروئید وجود ندارد و نادیده گرفتن این اختلال و عدم درمان آن می‌تواند منجر به بیماری قلبی، گواتر و مشکلات بارداری شود.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، در حالیکه کم کاری تیروئید هم در مردان و هم زنان مشاهده می‌شود، این بیماری در زنان بیشتر از مردان شایع است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار