دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران در پاسخ به آوای خزر اعلام کرد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران گفت: تاکنون ۵۰۰ واحد مسکونی ناایمن در حریم رودخانه های مازندران شناسایی شد که نیاز به جابجایی دارند.
شناسایی ۵۰۰ واحد ناایمن در حریم رودخانه های مازندران/ اختصاص پروانه و نقشه رایگان به سیل زدگان

به گزارش خبرنگار آوای خزر از شهرستان ساری، محمد خانی نوذری صبح امروز سه شنبه ۲۰ فروردین در نشست خبری ستاد بازسازی مناطق سیلزده مازندران که در سالن شماره ۲ استانداری برگزار شد، اظهار کرد:  ۲۷ اسفند ۹۷ استان درگیر سیل شد و با مدیریت خوب استاندار و دستگاه‌های اجرایی مازندران علیرغم گستردگی که از گلوگاه تا بابل را در بر گرفت اما خسارات مالی و جانی بسیار کمی داشتیم.  
 
وی افزود: ۶ هزار و ۵۰۱ واحد مسکونی در این سیل خسارت دیدند که 5 هزار و 700 واحد نیاز به بازسازی دارند، در ۲۹ اسفند کارشناسایی‌ها را انجام دادیم و تعیین خسارت شد، اکنون نیز بازسازیها در حال انجام است، علاوه بر آن ۵ میلیون تومان بلاعوض خسارتی و ۵ میلیون تومان بلاعوض معیشتی پرداخت شده است. 
  
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران بیان کرد:  تاکنون صاحبان ۳۶۱ واحد مسکونی خسارت‌دیده به ۶ بانک عامل برای دریافت تسهیلات خسارتی با ضامن زنجیره ای معرفی شدند، برای مناطق روستایی تا  ۴۰ میلیون و برای شهرها تا ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. 
 
خانی نوذری گفت: با توجه به حجم خسارتها تاکنون ۱۱.۵ میلیارد تومان به خسارت دیدگان توسط بانکهای سپه و مسکن  پرداخت شده است. ۸۰۰ واحد مسکونی باید تخریب و بازسازی شوند، تاکنون ۷۰ واحد آواربرداری شدند. 
 
وی از آغاز بازسازی‌ها در مناطق سیلزده خبر داد و گفت: حسب تاکیدات استاندار مازندران، در بازسازی ها از پیمانکاران دارای صلاحیت استفاده می شود و این موضوع را به فرمانداریها اعلام کردیم، بدون نظارت بنیاد مسکن هیچ پولی به پیمانکاران پرداخت و برای مالک آزاد نمی شود، کار ساخت و ساز تماما با کیفیت و نظارت بنیاد مسکن انجام می گیرد. 
 
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران اظهار کرد: صدور پروانه و نقشه ساختمان چنانچه از روی نقشه های بنیاد مسکن باشد یا مالک خواستار نقشه جدیدی باشد، در هر صورت رایگان است همچنین برای واحدهای تعمیراتی تا ۳۰ پاکت سیمان و برای واحدهای احداثی تا ۸ تن یعنی ۱۶۰ پاکت سیمان رایگان است.  

عضو ستاد بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران در پاسخ به این سؤال خبرنگار آوای خزر که چه تعداد واحدهای مسکونی در حریم رودخانه های مازندران نیاز به جابجایی دارند، گفت: در مرحله نخست ۵۰۰ واحد شناسایی شد، اگر اعتبار مورد نیاز تامین شود جابجایی را آغاز می کنیم
 
خانی نوذری درباره سیل دوم که در روزهای نخست سال ۹۸ رخ داد، بیان کرد: در سیل دوم که پل سفید، زیراب و شیرگاه را دچار مشکل کرد؛ ۷ واحد بصورت صد درصد تخریب شد و ۲۵ واحد نیز در معرض خطر بود که تخلیه شدند، ۳۲۰ واحد در این شهرها نیاز به جابجایی یا ایمن سازی داشتند که به مالکان اعلام شد، در برخی مناطق رودخانه ها نیاز به احداث سیل بند و دیواره حفاظتی داشته و در این مسیرها واحدهای مسکونی نیاز به ایمن سازی دارند. 
 
وی با اعلام اینکه اقدامات مربوط به واحدهای تعمیراتی آغاز شده است، گفت: ۲۰ تا ۳۰ درصد مردم ساخت و ساز را آغاز کردند، واحدهایی که در زیراب، پلسفید و شیرگاه در معرض خطر و در حرائم رودخانه ها قرار دارند؛ اگر زمین در اختیار بنیاد مسکن قرار بگیرد جابجایی صورت می گیرد و ساخت و ساز آغاز می شود. 
 
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران ادامه داد: اگر مالکان واحدهای در معرض خطر نخواهند جابجا شوند؛ طبق ماده ۴ قانون این واحدها را تملک می کنیم تا آنها را به جای امن انتقال بدهیم، زیرا با حجم سیلی که داشتیم ریزش و رانش دور از احتمال نیست و ممکن است خطرات جانی داشته باشد. 
 
***

به گزارش آوای خزر، در این نشست، عباس مهدوی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مازندران گفت: ۱۲ شهرستان و صدها روستا درگیر سیل بودند و مدیریت خوبی به لحاظ حضور میدانی مسئولان - و در رأس استاندار مازندران - به اذعان رییس جمهور، رییس مجلس و سایر مقامات کشوری که به مازندران آمدند، صورت گرفت. 
 
وی بیان کرد: مدیران کل استانی برای ارائه گزارش خسارتهای سیل و اقدامات خود، به نوبت در جمع خبرنگاران حاضر می شوند. 


انتهای پیام/ ۱۳۵۴
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها