دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹
رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا:
رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا با بیان اینکه نبود چشم‌پزشک و جراح مغز و اعصاب در این شهرستان همچنان پابرجاست، تصریح کرد: اگر زیرساخت‌ها و تجهیزات لازم مهیا باشد در تامین نیروی انسانی مشکلی نداریم، در این زمینه نیازمند مشارکت مردم و خیران هستیم.
نیازمند تجهیزات چشم‌پزشکی و جراحی مغز و اعصاب در نکا هستیم/ نکا رتبه نخست فعالیت اجتماعی مازندران را دارد/ اعلام 29 برنامه ویژه هفته سلامت در نکا

به گزارش آوای خزر از شهرستان نکا، هفته سلامت با شعار «مراقبت‌های بهداشتی اولیه: راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» از اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه در سراسر کشور با اجرای برنامه‌های متنوع و با هدف همگانی‌کردن سلامت برگزار می‌شود.

در مازندران و شرق این استان، شهرستان نکا دارای یک بیمارستان دولتی، یک بیمارستان تأمین اجتماعی و یک درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی است که جمعیت بیش از 110 هزار نفره را زیر پوشش دارد، سال گذشته حدود 400 هزار نفر در این مراکز ویزیت شده‌اند.

از آنجا که نقش مردم و خیران در تحقق اهداف سلامت انکارناپذیر است و با عنایت به اینکه بخش بهداشت و درمان تنها در 25 تا 30 درصد از مسائل حوزه بهداشت و درمان و سلامت جامعه نقش مستقیم دارد، لذا می‌طلبد که جامعه غیردولتی نیز وارد عرصه شوند، از اینرو نخستین مجمع سلامت این شهرستان از سال جاری تاسیس شد و با برگزاری همایش موجودیت خود را رسماً اعلام کرد که تاکنون اقداماتی از جمله تامین زمین و ساخت مرکز بهداشتی را انجام داده است.

کانون سلامت محلات نیز از دیگر موارد شاخصی است که در راستای همگانی‌کردن سلامت در نکا راه‌اندازی شده است، این شهرستان به دلیل فعالیت‌ای اجتماعی قابل قبول، رتبه برتر را در استان به دست آورده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نکا صبح امروز سه‌شنبه 3 اردیبهشت‌ماه که در روزشمار هفته سلامت به نام « مشارکت اجتماعی و سلامت» نامگذاری شده است؛ در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این شهرستان اظهار داشت: از سال 95 تاکنون و در راستای اجرای طرح تحول سلامت، بیش از 10 مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت به مساحت 8 هزار مترمربع احداث یا افتتاح شد و بیش از 9 هزار مترمربع فضای بهداشتی درمانی نیز در مرحله کلنگ‌زنی و احداث قرار دارد.

علیرضا خانجانی در ادامه با بیان اینکه در کنار زیرساخت‌های صورت‌گرفته، کمبودهایی نیز وجود دارد؛ نداشتن تخت‌های ICU و نداشتن متخصص رادیولوژی را در برخی مراکز، از مشکلات بخش خدمات دانست.

دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نکا با بیان اینکه حدود 100 پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در نکا داریم، در پاسخ به این سوال آوای خزر که آیا مشکل نبود جراح مغز و اعصاب و چشم‌پزشک حل شده است یا خیر؟ گفت: مشکل اصلی ما نبود تجهیزات یا زیرساخت است، اگر امکانات فراهم باشد، جراح مغز و اعصاب و چشم‌پزشک را نیز در نکا خواهیم داشت.

نیازمند تجهیزات چشم‌پزشکی و جراحی مغز و اعصاب در نکا هستیم/ نکا رتبه نخست فعالیت اجتماعی مازندران را دارد/ اعلام 29 برنامه ویژه هفته سلامت در نکا

وی با اشاره به حجم مراجعات به دو بیمارستان و یک درمانگاه تخصصی در نکا درباره آمار مراجعه‌کنندگان طی یکسال گذشته، بیان کرد: 113 هزار نفر در اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)، 40 هزار نفر در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی طوبی، 148 هزار نفر در بیمارستان تامین اجتماعی، 33 هزار نفر توسط پزشکان خانواده شهری و 21 هزار نفر توسط پزشک خانواده روستایی ویزیت شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نکا همچنین با اشاره به خدمات تمام‌وقت اورژانس پیش‌بیمارستانی بیان داشت: در سال گذشته، 3 هزار و 240 ماموریت اورژانس انجام شد که 35 درصد یعنی بیشتر ماموریت‌ها به بخش تصادفی، 27 درصد به بیماران قلبی و بقیه نیز سایر موارد است.

این مسئول بیان کرد: در سالی که گذشت؛ 4 هزار و 691 مورد بستری و 9 هزار و 106 مورد بستری تحت نظر داشتیم، 2 هزار و 673 نفر جراحی و بیش از 3 هزار و 632 نفر سی.تی.اسکن شدند، از 503 نفر زایمان در نکا 277 مورد سزارین و 226 مورد نیز زایمان طبیعی بوده است.

وی ادامه داد: 11 هزار و 897 نفر از خدمات رادیولوژی بهره‌مند شدند و 50 هزار نفر نیز به آزمایشگاه بیمارستان، و 25 هزار و 235 نفر به آزمایشگاه بهداشت مراجعه کردند.

خانجانی در پایان با اشاره به سیل اخیر در مازندران که نکا را نیز تحت تاثیر قرار داد؛ بیان کرد: 7 مرکز و 50 خانه بهداشت خسارت دیدند که ضرر و زیان مربوطه، 586 میلیون برآورد شده است.

به گزارش آوای خزر، براساس جدول زمانبندی برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت در شهرستان نکا، 29 برنامه فرهنگی، اجتماعی، خدماتی و درمانی ازجمله پیاده‌روی، مسابقات نقاشی، دیدار با امام جمعه و فرماندار، تست سلامت، برگزاری نشست‌های آموزشی و مشاوره، پاکسازی جنگل و افتتاح کینیک دیابت در این هفته اجرا می‌شود.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار