دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس شبکه بهداشت استان مازندران گفت: در برخی مناطق سیل‌زده نگرانی از بابت بیماری لپتوسپیروز یا تب شالیزار وجود دارد، به همین دلیل به نیروهای مستقر در این مناطق اعلام کردیم که موارد مشکوک را اعلام کنند، از مردم هم می‌خواهیم برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان، بهداشت فردی را رعایت کنند.
احتمال شیوع بیماری تب شالیزار در مناطق سیل‌زده مازندران/ مردم بهداشت فردی را رعایت کنند

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، محسن اعرابی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات معاونت بهداشتی مازندران پس از سیل روزهای 27 اسفندماه 97 و 12 فروردین‌ماه 98 در شهرهایی که درگیر سیل بودند، پرداخت.

وی بیان کرد: 8 هزار ویزیت رایگان، اعزام بهورز و 4 هزار مورد مراقبت از سلامت آسیب‌دیدگان خاص، انجام هزار و 537 مورد خدمات دندانپزشکی سیار از سوم تا 15 فروردین‌ماه بررسی سلامت آب، نظارت بر مواد غذایی توزیعی، پیگیری وضعیت مادران باردار و اختصاص و توزیع بسته‌های ویژه برای آنها، همکاری با دامپزشکی برای امحای لاشه حیوانات و گندزدایی مکان‌های آلوده ازجمله اقداماتی بود که انجام شده و در صورت نیاز ادامه دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به 2 هزار و 700 مورد نمونه‌گیری کلرسنجی در شهر سیمرغ که 30 درصد نمونه‌ها مثبت بوده است، افزود: به دلیل عدم رعایت مشکل بهداشتی، بیماری روده‌ای(اسهال) سبب بیماری حدود 600 نفر شد لذا 5 هزار خانوار را به صورت خانه به خانه آموزش دادیم که چگونه با رعایت بهداشت فردی و خانواده از بیماری‌های مسری در امان باشند.

10 مورد حیوان‌گزیدگی، معدوم‌سازی 2.5 تن مواد غذایی فاسد، ورود 13 تن مواد شیمیایی به سیلاب، تلف‌شدن 24 هزار و 300 راس طیور، 1400 راس دام سبک و سنگین و دفن بهداشتی مواد فاسد و حیوانات تلف‌شده در 230 نقطه از دیگر مواردی بود که از سوی محسن اعرابی در اتفاقات سیل اخیر مازندران اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه پس از وقوع حوادث مشکلات روحی و روانی در برخی افراد ایجاد می‌شود که نیاز به مراقبت دارند، اظهار کرد: 11 هزار نفر غربالگری سلامت شدند که 8 هزار نفر آنها دارای مشکلات روحی و روانی تشخیص داده شدند، لذا کارشناس بالینی و روانپزشک به این مناطق اعزام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه در برخی مناطق نگرانی از بابت بیماری لپتوسپیروز یا تب شالیزار وجود دارد، تصریح کرد: این بیماری علائمی شبیه سرماخوردگی دارد، یک بیماری مسری است و اگر زود تشخیص داده شود با آنتی‌بیوتیک ساده قابل درمان است، به نیروهای مستقر در این مناطق اعلام کردیم که موارد مشکوک را اعلام کنند.

وی در پایان با بیان اینکه هنوز گل و لای در مناطق سیل‌زده وجود دارد، می‌گوید: مردم باید بهداشت فردی را رعایت کنند، شستشوی دست‌ها بسیار دارای اهمیت است.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار